Рецепти з яєць та молочних продуктів

Волошка • 09.06.2016

Пасту-салат запросто можна класифікувати як другу страву… з’їсти також як другу страву) але від цього він не перестане бути салатом =)

Салат з макаронами та моцареллою в принципі не можуте бути не смачними, а броколі… зелене та корисне) Коротше, дуже прикольна штука виходить!))

Читати далі ...
Волошка • 04.04.2016

Ці сирні палички – надзвичайне поєднання хрусткого слоєного тіста, припеченого сиру та запашних італійських трав. Така закуска підійде і до пива в чоловічій компанії, і до вина на дівочих посиденьках, і до соку на сімейному пікніку! Тому не прогавте момент і беріть рецепт на замітку;)

Впевнена, що з рецептом сирних паличок зі слоєного тіста впорається навіть дитина! Якщо дозволите їй гратися з ножем і сірниками…) Не лякайтеся часу на приготування, годину з нього тісто має просто постояти щоб підрости, а Ви можете спокійно займатися іншими справами.

Читати далі ...
Волошка • 23.03.2016

Як приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах? Для початку потрібно знайти класний рецепт, і якщо Ви натрапили на цю сторінку, то Вас напевне можна привітати;) Ми підкажемо як зробити гарячий шоколад особливим, з перчинкою, так би мовити… і з віскі =)

Густий, запашний, гарячий, пощипує за язик і залишає присмак алкоголю… Впевнена, що цей напій зможе створити затишну атмосферу та надихне на цікаву розмову)

Читати далі ...
Волошка • 21.10.2015

Класно готувати щось з улюблених продуктів, бо просто не може вийти несмачно! Саме так ми і зробили цього разу) Думаю, не зайвим буде нагадати який ми робили ідеальний бургер, бо цей не далеко втік) Цей рецепт бургера з сирним соусом ми придумували самі і дуже сподівались, що нічого не буде зайвим…

Найбільший секрет смачної страви, як завжди, – якісні продукти, тому не поскупіться на хороше м’ясце без прожилок і сала, запашний сир і, звичайно ж, булкиии… =) І не забувайте, рецепт-рецептом, але в страву треба вкладати душу!!!

Читати далі ...
Волошка • 14.10.2015

Організм потребує свіжих продуктів, вимагає вітамінчиків і не варто йому заперечувати! Салат із тунцем і яйцями легкий не тільки для шлунку, але й загалом в приготуванні і чудово смакує о будь-якій порі дня, навіть після шостої =Р

Читати далі ...
Волошка • 18.06.2015

Спеціально для любителів сирно-молочної продукції (а отже для мене) ми сьогодні готували сирні кекси)))

Рецепт сирних кексів простенький і потребує вкрай мало часу та зусиль, тому навіть посеред робочого тижня можна зробити собі свято:) Полиште відмазки про втому і гайда готувати смаколики))) 5 хв на замішування тіста + 30 хв на випікання – рівно стільки часу я потратила на приготування пречудових пухких кексів з домашнім сиром, а якщо врахувати що біля духовки я не сиділа, то потратила я реально 10 хв)

Читати далі ...
ЖеКа • 15.06.2015

Часом буває що після ситної трапези хочеться чогось солоденького, але в магазин іти так ліньки… Так от, можна приготувати бразильський яєчний десерт, який робиться практично з нічого і ДУЖЕЕЕ солодкий! Але скажу чесно, в магазин збігати було би швидше=)

Хоч смаколик і бразильський, але смак насправді дуже для нас рідний ще з дитинства, це ніби гоголь-моголь і цукерки з топленого цукру відразу…)

Читати далі ...
Волошка • 07.06.2015

Якщо маєте час і бажання спробувати незвичайні кексики то рецепт картопляних кексів з куркою та сиром саме для Вас)

Не скажу що кекси з картоплі здивують когось особливим чи оригінальним смаком (хоча насправді вийшло дуже смачно), зате подача страви точно оригінальна та зручна! Три таких кекси до чаю цілком можуть замінити комплексний обід =))

Читати далі ...
Волошка • 30.05.2015

Для того щоб піца була смачною не обов’язково викладати на корж все що є у Вашому холодильнику, страви з мінімальним набором продуктів можуть бути не менш смачними і ця піца є черговим доказом того, що все геніальне просте=)

Неймовірна краса цього рецепту в тому, що майже всю начинку для нашої піци зараз можна назбирати на городі, докупити доведеться хіба-що сир, а корж готується практично з нічого і це “нічого” точно знайдеться на Вашій кухні!)))

Читати далі ...
Волошка • 12.05.2015

Слово “жульєн” прийшло до нас з французької кухні, але як це часто буває, в нас воно означає зовсім інші речі) Взагалі-то, жульєн – це спосіб нарізання овочів тоненькою соломкою на салати або супи, але в нас жульєном називають страву з грибів та курятини, запечену у вершковому соусі під сиром.

Рецепт жульєну зовсім не складний, набагато важче вирішити в чому його приготувати) Зазвичай страву запікають в кокотницях або горшочках, а нам здалося цікавим зробити їстівні формочки та приготувати жульєн в булочках!

Читати далі ...
1 2

Яйця та молочні продукти відіграють важливу роль у повноцінному харчуванні людини і використовуються для приготування найрізноманітніших страв: супів, других страв, закусок, салатів, соусів, випічки, десертів та напоїв. Така широка сфера використання молочної та кисломолочної продукції в кулінарії обумовлена великим її різноманіттям, чудовими смаковими якостями та корисними влстивостями. Молочні продукти містять білки та амінокислоти, корисні бактерії, кальцій, фосфор, залізо і засвоюються людським організмом на 98%!

Страви з яєць надзвичано популярні як для простого сніданку, так і в якості святкових закусок та салатів на різний смак. Яйця також дуже корисні, містять білок та протеїн і легко засвоюються! До того ж, вони прості в приготуванні і добре поєднуються з м’ясом, рибою, овочами та крупами, часто використовуються у солодкій та несолодкій випічці.

Яйця та молочні продукти необхідно вживати в будь-якому віці, адже це смачно і корисно для здоров’я. Рецепти з молока, кефіру, йогурту, а також рецепти з сиром, маслом та сметаною допоможуть значно урізноманітнити щоденний раціон і добре почуватися.