Пасту-салат запросто можна класифікувати як другу страву… з’їсти також як другу страву) але від цього він не перестане бути салатом =)
Салат з макаронами та моцареллою в принципі не можуте бути не смачними, а броколі… зелене та корисне) Коротше, дуже прикольна штука виходить!))
Читати даліЦі сирні палички – надзвичайне поєднання хрусткого слоєного тіста, припеченого сиру та запашних італійських трав. Така закуска підійде і до пива в чоловічій компанії, і до вина на дівочих посиденьках, і до соку на сімейному пікніку! Тому не прогавте момент і беріть рецепт на замітку;)
Впевнена, що з рецептом сирних паличок зі слоєного тіста впорається навіть дитина! Якщо дозволите їй гратися з ножем і сірниками…) Не лякайтеся часу на приготування, годину з нього тісто має просто постояти щоб підрости, а Ви можете спокійно займатися іншими справами.
Читати даліЯк приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах? Для початку потрібно знайти класний рецепт, і якщо Ви натрапили на цю сторінку, то Вас напевне можна привітати;) Ми підкажемо як зробити гарячий шоколад особливим, з перчинкою, так би мовити… і з віскі =)
Густий, запашний, гарячий, пощипує за язик і залишає присмак алкоголю… Впевнена, що цей напій зможе створити затишну атмосферу та надихне на цікаву розмову)
Читати даліКласно готувати щось з улюблених продуктів, бо просто не може вийти несмачно! Саме так ми і зробили цього разу) Думаю, не зайвим буде нагадати який ми робили ідеальний бургер, бо цей не далеко втік) Цей рецепт бургера з сирним соусом ми придумували самі і дуже сподівались, що нічого не буде зайвим…
Найбільший секрет смачної страви, як завжди, – якісні продукти, тому не поскупіться на хороше м’ясце без прожилок і сала, запашний сир і, звичайно ж, булкиии… =) І не забувайте, рецепт-рецептом, але в страву треба вкладати душу!!!
Читати даліОрганізм потребує свіжих продуктів, вимагає вітамінчиків і не варто йому заперечувати! Салат із тунцем і яйцями легкий не тільки для шлунку, але й загалом в приготуванні і чудово смакує о будь-якій порі дня, навіть після шостої =Р
Читати даліСпеціально для любителів сирно-молочної продукції (а отже для мене) ми сьогодні готували сирні кекси)))
Рецепт сирних кексів простенький і потребує вкрай мало часу та зусиль, тому навіть посеред робочого тижня можна зробити собі свято:) Полиште відмазки про втому і гайда готувати смаколики))) 5 хв на замішування тіста + 30 хв на випікання – рівно стільки часу я потратила на приготування пречудових пухких кексів з домашнім сиром, а якщо врахувати що біля духовки я не сиділа, то потратила я реально 10 хв)
Читати даліЧасом буває що після ситної трапези хочеться чогось солоденького, але в магазин іти так ліньки… Так от, можна приготувати бразильський яєчний десерт, який робиться практично з нічого і ДУЖЕЕЕ солодкий! Але скажу чесно, в магазин збігати було би швидше=)
Хоч смаколик і бразильський, але смак насправді дуже для нас рідний ще з дитинства, це ніби гоголь-моголь і цукерки з топленого цукру відразу…)
Читати даліЯкщо маєте час і бажання спробувати незвичайні кексики то рецепт картопляних кексів з куркою та сиром саме для Вас)
Не скажу що кекси з картоплі здивують когось особливим чи оригінальним смаком (хоча насправді вийшло дуже смачно), зате подача страви точно оригінальна та зручна! Три таких кекси до чаю цілком можуть замінити комплексний обід =))
Читати даліДля того щоб піца була смачною не обов’язково викладати на корж все що є у Вашому холодильнику, страви з мінімальним набором продуктів можуть бути не менш смачними і ця піца є черговим доказом того, що все геніальне просте=)
Неймовірна краса цього рецепту в тому, що майже всю начинку для нашої піци зараз можна назбирати на городі, докупити доведеться хіба-що сир, а корж готується практично з нічого і це “нічого” точно знайдеться на Вашій кухні!)))
Читати даліСлово “жульєн” прийшло до нас з французької кухні, але як це часто буває, в нас воно означає зовсім інші речі) Взагалі-то, жульєн – це спосіб нарізання овочів тоненькою соломкою на салати або супи, але в нас жульєном називають страву з грибів та курятини, запечену у вершковому соусі під сиром.
Рецепт жульєну зовсім не складний, набагато важче вирішити в чому його приготувати) Зазвичай страву запікають в кокотницях або горшочках, а нам здалося цікавим зробити їстівні формочки та приготувати жульєн в булочках!
Читати даліЯйця та молочні продукти відіграють важливу роль у повноцінному харчуванні людини і використовуються для приготування найрізноманітніших страв: супів, других страв, закусок, салатів, соусів, випічки, десертів та напоїв. Така широка сфера використання молочної та кисломолочної продукції в кулінарії обумовлена великим її різноманіттям, чудовими смаковими якостями та корисними влстивостями. Молочні продукти містять білки та амінокислоти, корисні бактерії, кальцій, фосфор, залізо і засвоюються людським організмом на 98%!
Страви з яєць надзвичано популярні як для простого сніданку, так і в якості святкових закусок та салатів на різний смак. Яйця також дуже корисні, містять білок та протеїн і легко засвоюються! До того ж, вони прості в приготуванні і добре поєднуються з м’ясом, рибою, овочами та крупами, часто використовуються у солодкій та несолодкій випічці.
Яйця та молочні продукти необхідно вживати в будь-якому віці, адже це смачно і корисно для здоров’я. Рецепти з молока, кефіру, йогурту, а також рецепти з сиром, маслом та сметаною допоможуть значно урізноманітнити щоденний раціон і добре почуватися.