Рецепти соусів

Волошка • 05.05.2015

Трохи чар в невеликій каструльці, пачка чіпсів і супергеройський фільмець зроблять Ваш вечір просто фантастичним!

Рецепт сирого соусу для начос дуже простий, а використати такий сирний соус можна практично до будь-яких закусок та найрізноманітніших страв. Тому не обмежуйтесь тільки нашими порадами та експериментуйте, будемо раді бачити і Ваші творіння в коментарях)

Читати далі ...
ЖеКа • 06.04.2015

Якщо Вам не страшний стійкий часниковий аромат, якщо хочете вільно почуватися в маршрутці і якщо Ви не вампір, то можете приготувати цей супер-часниковий соус!=))) Насправді це дуже крутий і універсальний соус для впевнених в собі людей без комплексів, знімає вроки та нежить=)

Читати далі ...
ЖеКа • 05.03.2015

Досить жерти простий кетчуп, чи майонез, чи сметану… Адже так просто самому зробити щось прикольне, наприклад грибний соус!

Соус з шампіньйонів та йогурту однаково добре підійде для м’яса, каші, вареників чи млинців… Здорово та смачно, а головне – своїми руками!)

Читати далі ...

Слово “соуси” у більшості з нас в першу чергу викликає асоціації з майонезом, сметаною, кетчупом та гірчицею і це дуже сумно, адже рецепти соусів з різних куточків світу зараз доступні кожному і в більшості не такі вже й складні в приготуванні…

Соуси додають у супи, поливають ними основні страви та гарніри, заправляють салати або просто подають у окремій посудині до закусок та випічки і правильний вибір соусу має велике значення! Вони не тільки надають стравам соковитості й ситності, а також підсилюють смак та аромат, і допомагають засвоїтись в організмі. Якшо основних соусів не так вже й багато, то похідних, тобто виготовлених на основі перших, є просто незліченна кількість! На смак соуси можуть бути гострі, солоні, солодкі, кислі, кисло-солодкі та будь які-інші, в залежності від використаних інгредієнтів та приправ. Рецепти соусів можуть передбачати термічну обробку або просте змішування продуктів вручну чи з допомогою блендера.

Спробуйте приготувати соуси, популярні в різних країнах світу, адже кулінарія – одна зі складових культури!