Рецепти

Волошка • 12.08.2016

Дедалі частіше хочеться якихось смачненьких овочів, запіканок, салатів… Звичайно, вареники та пельмені не зникли зовсім із нашого раціону, але все рідше з’являються на столі. Напевне старіємо)

Є страви, не підвладні віку та часу, рецепти яких передаються із покоління в покоління, в моїй сім’ї це рецепт гарніру зі спаржевої квасолі в панірувальних сухарях! Смакуйте до м’яса, риби, птиці чи просто так…

Читати далі ...
Волошка • 24.07.2016

Не так давно під час пошуку цікавого рецепту кокосових кексів чи печива ми виявили, що навіть найпростіша страва може мати досить багато способів приготування… Міні-кокосики насправді дуже смачні, але ж так кортить спробувати й інші смаколики, особливо якщо їх настільки просто приготувати! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, цілком можливо що наступна спроба виявиться ще вдалішою;)

Кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок, а шлях до серця дівчини – через солоденьке) Думаю, рецепт кексів із кокосової стружки та згущеного молока може стати причиною щасливих стосунків навіть у найскладніших життєвих ситуаціях, беріть на замітку;)

Читати далі ...
Волошка • 14.07.2016

Думаю, кожен із нас хоче, щоб страва в його тарілці була не тільки апетитною та смачною, але й приносила естетичне задоволення… оригінальна подача – один із способів створити гарний настрій)

Сьогодні ми не тільки милувалися квітами за вікнами, а й запікали такий рідкісний в наших краях цвіт цибулі=) З печеної цибулі виходить чудовий гарнір до м’яса, риби, овочів гриль і всяких інших штук!

Читати далі ...
Волошка • 05.07.2016

Хто не любить кабачки – той не куштував кабачкової запіканки з зеленим горошком та сиром=) Ця страва дуже смачна та проста в приготуванні, а влітку ще й надзвичайно доступна, оскільки основні інгредієнти можна назбирати на власній грядці)

Взагалі, кабачок – дуже прикольний продукт, його неодмінно використовують при здоровому або дієтичному харчуванні, оскільки цей овоч містить мало калорій. Окрім цього, кабачок корисний для Вашого гаманця;) Не прогавте рецепт овочевої запіканки з кабачка та зеленого горошку, більше кабачка в меню – більше щастя!)

Читати далі ...
Волошка • 09.06.2016

Пасту-салат запросто можна класифікувати як другу страву… з’їсти також як другу страву) але від цього він не перестане бути салатом =)

Салат з макаронами та моцареллою в принципі не можуте бути не смачними, а броколі… зелене та корисне) Коротше, дуже прикольна штука виходить!))

Читати далі ...
Волошка • 05.06.2016

Вітамінна суміш з сухофруктів та горіхів з медом – це простий і солодкий рецепт міцного здоров’я та хорошого настрою! Інгредієнти доступні протягом всього року тому радимо хоч раз спробувати цю смакоту до чаю чи просто в якості десерту.

Читати далі ...
Волошка • 29.05.2016

Як виявилося, кокосове печиво не так вже й складно приготувати вдома, це не займає багато часу, та ще й можна кожного разу робити його з різним присмаком та “ступенем хрусткості”) Двома словами – райська насолода!=)

Така випічка дуже швидко розходиться, тому якщо розраховуєте на велику кількість дегустаторів – готуйте відразу дві порції повітряного, в міру солодкого печива з кокосової стружки. Тож давайте скажемо всім смачним магазинним печенюшкам “виклик прийнято”!

Читати далі ...
Волошка • 22.05.2016

В рецепті фаршированого курячого філе прекрасне все – смачнезні інгредієнти, простота та швидкість приготування, а головне – завжди неперевершений результат!

Моцарелла та бекон додають курятині соковитості, а спеції – настрою та аромату усій страві. Одне запечене куряче філе з сиром та кілька шматочків свіжих овочів чи порція легкого салату здатні вдовольнити апетит навіть великого чоловіка, а от круп’яні чи картопляні гарніри можуть виявитися зайвими.

Читати далі ...
Волошка • 19.05.2016

Так легко спіймати хвилю натхнення коли в холодильнику лежить смачненький сирок) Саме з нього почався цей салат, і саме ним він закінчиться!

Ми не так часто їмо салат з моцареллою, тому хотілося спробувати якусь цікаву заправку. Поєднання гірчиці, меду та лимонного соку цілком нас влаштувало =) Може цей рецепт салату з куркою та моцареллою й не вирізняється оригінальністю набору основних продуктів, але зовсім інакше сприймається на смак саме завдяки таким дрібничкам як спеції та соус!

Читати далі ...
Волошка • 26.04.2016

Як показує досвід, питання “чогось новенького” в щоденному меню є актуальним для всіх. З часом приїдаються і перестають приносити задоволення навіть улюблені страви =( Щоб уникнути таких неприємностей пропонуємо Вам оригінальний і простий спосіб приготування запеченої курки. Курка з апельсинами – це досить швидкий і доступний варіант для сімейної трапези, а також незвична та недорога страва для святкового столу.

Читати далі ...
1 2 3 7

На Burn your kitchen описані тільки власноруч випробувані рецепти, тому за набір продуктів і смак кожної страви можемо поручитися) Фото в рецептах всі з нашої кухні =)

Насмачніші рецепти вишуканих перших та других страв, елегантних закусок чи ароматної випічки - все це Ви неодмінно знайдете на Burn your kitchen. Відкрийте нові смаки куштуючи незвичні для свого щоденного раціону продукти! Ми використовуємо найрізноманітніші овочі, фрукти, м'ясо, рибу та морепродукти, експериментуємо з приправами і завжди прагнемо досконалості)

Час, проведений на кухні, можна провести з задоволенням! Адже завжди приємно бачити плоди своєї праці і задоволені та ситі мармизи коханих домочадців. Сподіваємося, що наші статті будуть для Вас цікавими, а страви прийдуться до смаку) І не забувайте ділитися враженнями та пропозиціями, ми також вчимось разом з Вами =)