4Інгредієнтів
5 хвПідготовка
25 хвПриготування
4 порціїВихід

Інгредієнти

  • Цукор: 200 г
  • Вода: 100 мл
  • Яйця: 3 шт
  • Кориця:

Крок 1.

Змішуємо в кастрюльці воду та цукор, доводимо до кипіння та варимо на маленькому вогні близько 10 хв.

Крок 2.

Із яєць нам потрібні тільки жовтки, тому білки відразу відділяємо й можемо використовувати для інших цілей. Жовтки потрібно трохи збити і помаленьку вливати до них цукровий сироп, постійно помішуючи суміш.

Крок 3.

Ставимо це все знову на плиту і варимо знову-таки на маленькому вогні, також постійно помішуючи.

Крок 4.

Готовий десерт з яєчних жовтків та цукру виливаємо в посудину та даємо йому охолонути.