6Інгредієнтів
5 хвПідготовка
40 хвПриготування
3-4 порціїВихід

Сьогодні я готував свинячі ребра в гострому томатному соусі, які викликають Сатану... а з ним і печію) Рецепт реберець придумав на ходу, тому дуже складних замутів не буде.

Інгредієнти

  • Реберця свинні: 500 г
  • Соус томатний: 4 ст.л.
  • Паприка: 1 ч.л.
  • Перець червоний: 1 ч.л.
  • Чорний перець: 0.5 ч.л.
  • Сіль:

Крок 1.

Для початку беремо свинні реберця, миємо та просушуємо. Тобто протираємо паперовим рушником, а студенти беруть 55-метровий рулон=)

Крок 2.

Далі розігріваємо сковороду (бажано з товстим дном) з невеликою кількістю олії. М'ясо викладаємо на сковороду коли олія починає чутка диміти та обсмажуємо на "адском пламєні" до хрусткої скоринки з усіх боків. Я мав на увазі сильний вогонь.

Крок 3.

Коли скоринка на свинячих ребрах стане достатньо хрусткою для Вас, скручуємо вогонь до середнього, додаємо в сковороду томатний соус і доливаємо води щоб реберця були на половину в рідині. Добре перемішуємо. Додаємо перець солодкий, гострий, чорний... і сіль за смаком. Знову добре перемішуємо. Накриваємо кришкою та готуємо 15-20 хв.

Крок 4.

Знімаємо кришку та доводимо соус до необхідної густини, постійно його помішуючи: щоб налипав на м'ясо так як на фотках.