Диявольські реберця…)))

Рецепт свинячих ребер в гострому томатному соусі


Сьогодні я готував свинячі ребра в гострому томатному соусі, які викликають Сатану… а з ним і печію) Рецепт реберець придумав на ходу, тому дуже складних замутів не буде.


Вихід:3-4 порції
Підготовка: 5 хв
Приготування: 40 хв
Загальний час: 45 хв

Інгредієнти:

  • реберця свинні- 500 гр
  • томатний соус - 4 ст.л.
  • перець червоний солодкий мелений - 1 ч.л.
  • перець червоний гострий мелений - 1 ч.л.
  • перець чорний мелений - 0,5 ч.л.
  • сіль 
Рецепт свинячих ребер в гострому томатному соусі

Готуй так:

  1. Для початку беремо свинні реберця, миємо та просушуємо. Тобто протираємо паперовим рушником, а студенти беруть 55-метровий рулон=)

  2. Далі розігріваємо сковороду (бажано з товстим дном) з невеликою кількістю олії. М’ясо викладаємо на сковороду коли олія починає чутка диміти та обсмажуємо на “адском пламєні” до хрусткої скоринки з усіх боків. Я мав на увазі сильний вогонь.

  3. Коли скоринка на свинячих ребрах стане достатньо хрусткою для Вас, скручуємо вогонь до середнього, додаємо в сковороду томатний соус і доливаємо води щоб реберця були на половину в рідині. Добре перемішуємо. Додаємо перець солодкий, гострий, чорний… і сіль за смаком. Знову добре перемішуємо. Накриваємо кришкою та готуємо 15-20 хв.

    DSC_0217_mini

  4. Знімаємо кришку та доводимо соус до необхідної густини, постійно його помішуючи: щоб налипав на м’ясо так як на фотках.


Примітки:

  • Я використовував домашню томатну посту, тому додав чайну ложку борошна для густини. Також можна використати крохмаль. А у "магазинних" соусах крохмаль уже є...

Рецепт свинячих ребер в гострому томатному соусі

Ну і власне все. Можна хавати мегагосрі свинячі ребра і Сатана прийде до Вас=)))

Всім смачного і спаліть кухню!))) АХАХАХА!!!)))