6Інгредієнтів
15 хвПідготовка
15 хвПриготування
300 гВихід

Досить використовувати простий кетчуп, чи майонез, чи сметану... Адже так просто самому зробити щось прикольне, наприклад грибний соус!

Соус з шампіньйонів та йогурту однаково добре підійде для м'яса, каші, вареників чи млинців... Здорово та смачно, а головне - своїми руками!)

Інгредієнти

  • Печериці: 200 г
  • Йогурт класичний: 200 г
  • Цибуля: 1 шт
  • Часник: 4 зуб.
  • Чорний перець:
  • Сіль:

Крок 1.

І так! Для соусу з грибів, звичайно ж, потрібні гриби...) Найкраще печериці, але можна і будь-які інші. Якщо немає блендера, то треба нашинкувати якомога мілкіше. Якщо є, то можна як-небудь). Далі те ж саме робимо з цибулею та часником.

Крок 2.

На розігріту сковорідку кидаємо цибулю і смажимо поки вона не стане прозорою. Додаємо часник і як тільки з'явиться аромат, а це досить швидко, додаємо гриби. Вони випустять багато вологи і дуже зменшаться в об'ємі. Смажимо поки не випарується вся волога і гриби підзолотяться. Майже готово!)) Залишилось викласти зі сковорідки і додати йогурт. Тільки не той йогурт що з лісовими ягодами, а класичний)))

Крок 3.

І саме зараз знадобиться блендер для подрібнення і перемішування інгредієнтів... Вуаля! Можна додавати до млинців, м'яса, овочів...