Найбільше напевне здивує те, що складових в ньому досить мало, і саме тому всі вони повинні бути не менш ідеальними!
Найважче в нас знайти класні булочки для бургерів, ми вже збиралися самі їх пекти але вирішили останній раз ще попробувати куповані і не помилились! Так, ми знайшли магазин з суперовими булочками власного виробництва=)
Кароч, берете свої булки;) розрізаєте їх впоперек і присмажуєте розрізами на сковороді без масла щоб вони не розмокали після нанесення соусу, бо мокрі булки то трохи кака…
Соуси ми вирішили попробувати різні. В один бургер йшов лише томатний, а в інший - гірчиця і соус з бульйону, і хоч на вигляд бутери були однакові, смаки в них були абсолютно різні і абсолютно фантастичні!
М'ясо… те саме, на приготування якого ми потратили цілий день… це соковите ніжне м'ясо треба порозвалювати руками вздовж волокон і втриматися щоб не захом'ячити його передчасно))
Зібрати бургер - пара сєк=) булку змастити соусом, м'ясця побільше, притрусити тертим сиром, на 2-3 хвилини в духовку (щоб підплавився сирок), пару листків салату для оздоровлення організму і решта булки, вуаля!=) ми вже і раніше робили бургери, самі жарили котлетки, помідорки-цибульки, але вони навіть в порівняння не йшли з цими, не кажучи вже про всякі там маки і схожу хрінь. Таких бургерів Ви б ніде не знайшли, навіть якби хотіли!