Колканнон

Рецепт колканнону


Цей традиційний ірландський гарнір може стати хорошою альтернативою звичайному пюре на наших святкових столах=)

Назва може здатися трохи лячною, але продукти потрібні абсолютно звичні:)


Вихід:порцій по потребі
Підготовка: 20 хв
Приготування: 40 хв
Загальний час: 1 год

Інгредієнти:

  • картопля
  • капуста молода
  • цибуля зелена
  • вершки
  • масло вершкове
  • сіль
  • перець
Рецепт колканнону

Інвентар:шатківниця.


Готуй так:

  1. Думаю, немає змісту писати кількість продуктів, це вже буде залежати від того, на скільки порцій Ви розраховуєте, уточнити треба тільки те, що капусти має бути в 2 рази менше ніж картоплі.

  2. Картоплю зварити, потовкти. Капусту нашаткувати і обжарити на вершковому маслі на малому вогні до м’якості. Додаємо до капусти нарізану зелену цибульку, картоплю, вершки і спеції за смаком, гарненько все перемішуємо і розігріваємо. Наш ірландський гарнір готовий=)

  3. При подачі зробити “озерце” з топленого масла щоб було жирно)))

    DSC_0102_mini

  4. Невеличкий бонус… в нас було домашнє зелене пиво!)))


Примітки:

  • Вершки можна замінити сметаною.

Рецепт колканнону

Святково-буденний гарнір на всі випадки життя)

Всім смачного і не спаліть кухні!)))