Цей традиційний ірландський гарнір може стати хорошою альтернативою звичайному пюре на наших святкових столах=)
Назва може здатися трохи лячною, але продукти потрібні абсолютно звичні:)
Думаю, немає змісту писати кількість продуктів, це вже буде залежати від того, на скільки порцій Ви розраховуєте, уточнити треба тільки те, що капусти має бути в 2 рази менше ніж картоплі.
Картоплю зварити, потовкти. Капусту нашаткувати і обжарити на вершковому маслі на малому вогні до м'якості. Додаємо до капусти нарізану зелену цибульку, картоплю, вершки і спеції за смаком, гарненько все перемішуємо і розігріваємо. Наш ірландський гарнір готовий=)
При подачі зробити "озерце" з топленого масла щоб було жирно)))
Невеличкий бонус... в нас було домашнє зелене пиво!)))