Цей традиційний ірландський гарнір може стати хорошою альтернативою звичайному пюре на наших святкових столах=)
Назва може здатися трохи лячною, але продукти потрібні абсолютно звичні:)
Вихід:порцій по потребі
Підготовка:
20 хв
Приготування:
40 хв
Загальний час:
1 год
Інгредієнти:
- картопля
- капуста молода
- цибуля зелена
- вершки
- масло вершкове
- сіль
- перець

Готуй так:
- Думаю, немає змісту писати кількість продуктів, це вже буде залежати від того, на скільки порцій Ви розраховуєте, уточнити треба тільки те, що капусти має бути в 2 рази менше ніж картоплі.
- Картоплю зварити, потовкти. Капусту нашаткувати і обжарити на вершковому маслі на малому вогні до м’якості. Додаємо до капусти нарізану зелену цибульку, картоплю, вершки і спеції за смаком, гарненько все перемішуємо і розігріваємо. Наш ірландський гарнір готовий=)
- При подачі зробити “озерце” з топленого масла щоб було жирно)))
- Невеличкий бонус… в нас було домашнє зелене пиво!)))
Примітки:
Вершки можна замінити сметаною.

Святково-буденний гарнір на всі випадки життя)
Всім смачного і не спаліть кухні!)))