7Інгредієнтів
20 хвПідготовка
40 хвПриготування
порцій по потребіВихід

Цей традиційний ірландський гарнір може стати хорошою альтернативою звичайному пюре на наших святкових столах=)

Назва може здатися трохи лячною, але продукти потрібні абсолютно звичні:)

Інгредієнти

  • Картопля:
  • Капуста білокачанна:
  • Цибуля зелена:
  • Вершки:
  • Вершкове масло:
  • Сіль:
  • Чорний перець:

Крок 1.

Думаю, немає змісту писати кількість продуктів, це вже буде залежати від того, на скільки порцій Ви розраховуєте, уточнити треба тільки те, що капусти має бути в 2 рази менше ніж картоплі.

Крок 2.

Картоплю зварити, потовкти. Капусту нашаткувати і обжарити на вершковому маслі на малому вогні до м'якості. Додаємо до капусти нарізану зелену цибульку, картоплю, вершки і спеції за смаком, гарненько все перемішуємо і розігріваємо. Наш ірландський гарнір готовий=)

Крок 3.

При подачі зробити "озерце" з топленого масла щоб було жирно)))

Крок 4.

Невеличкий бонус... в нас було домашнє зелене пиво!)))