Корн-доги - це щось типу сосиски в тісті у стилі кукурудзи!=))) Дуже ситні закуски для малих і великих посиденьок з друзями, легкі в приготуванні і трохи незвичні на смак, за рахунок використання кукурудзяного борошна.
Не забувайте, що смак як класичних корн-догів, так і корн-догів з сиром найбільше залежить від якості начинки, тому не скупіться на хороші продукти і точно про це не пошкодуєте!)
Рецепт корн-догів дуже простий і починається він з приготування тіста! Найперше - збиваємо яйця в ручному режимі) Доливаємо молоко і знову збиваємо. Додаємо соду, сіль, цукор і знову збиваємо. Досипаємо борошно кукурудзяне та пшеничне і добряче перемішуємо щоб не було грудочок! Має вийти кляр густиною приблизно як сметана... густа сметана. От і все, 5 хв і наше тісто готове =)
Беремося до сосисок... їх треба витерти від вологи щоб трималося тісто і наколоти на шпажки.
Смажити корн-дог можна і у фритюрі, але ми, як середньостатистичні українці, лиємо на сковороду олію =D Важливо дочекатися щоб олія добре розігрілася, інакше тісто розтечеться і буде стирчати у різні сторони, а сосиска буде виглядати як не порядна молодиця... тобто напівгола=)) Тож, вмокаємо сосиску в кляр, викладаємо на розігріту сковороду і постійно обертаємо в олії наші корн-доги доки вони не підзолотяться.
Сьогодні робили експеримент і замість сосисок брали брусочки сиру такого ж розміру. Мене, як великого любителя сиру, це дуже потішило. Рецепт тіста та спосіб приготування такий самий як і з сосисками, але пам'ятайте, що подавати корн-доги з сиром треба теплими, відразу, поки сир ще плавлений і тягнеться =)