Брутальний крекер з цибулі змусить плакати навіть найсуворішого чоловіка))) якщо змусите його готувати =))
Цибулевий, солений і дуже хрусткий… і чому я не робила його раніше?.. Можна запросто напекти цілий таз і від’їдати щічки=)
Інгредієнти:
- борошно - 300 гр
- маргарин- 65 гр
- цибуля - 3 шт
- вода - 4 ст.л
- розпушувач - 0,5 ч.л
- сіль - 0,5 ч.л

Інвентар:
Готуй так:
- Спочатку треба провести деякі підготовчі роботи… Витягнути маргарин, він нам потрібен м’який!
- Чистимо цибульку, ріжемо та обсмажуємо до золотистого кольору на невеликій кількості олії, дати їй вистигнути.
- Можна братися за тісто. До маргарину висипаємо сіль, розпушувач і трохи борошна (десь 200 г), гарненько перемішуємо. Додаємо цибульку, воду та знову акуратно вимішуємо, підсипаючи по-трохи борошно. Кількість борошна вказана приблизна, тому не сипте все одразу, а підсипайте потроху поки не отримаєте м’яке тісто.
- Щоб крекер вийшов хрустким, тісто розкачуємо товщиною близько 2 мм товщиною. Форма цибулевого печива не має значення, це вже на Ваш смак) Викладаємо наші крекери з цибулі на пергамент, посипаємо трішки сіллю та відправляємо в духовку на 200°С. Точного часу приготування сказати не можу, орієнтувалася на золотисту скоринку. Мені довелось перевертати цибулеві крекери, бо інакше вони б трохи припалилися знизу =(
Примітки:
По можливості замість води можна використати молоко.
Якщо не маєте блендера, готуйтеся зціпивши зуби, гірко проливати сльози та дрібненько нарізати її кубиками... Особисто я пробувала робити печеньки і з блендером, і без. Скажу Вам що варіант з блендером не тільки менш травматичний і швидший, а й взагалі прикольніші печеньки виходять =)

Атлічний снек! Погризти на роботі, або після роботи до пивка) Зачьотно смакує із супер-часниковим соусом і не треба буде переживати про цибульковий аромат XD
Нам засмакувало, чекаємо і ваших вражень ;)
Всім смачного і не спаліть кухні!)))