Брутальний крекер з цибулі змусить плакати навіть найсуворішого чоловіка))) якщо змусите його готувати =))
Цибулевий, солений і дуже хрусткий... і чому я не робила його раніше?.. Можна запросто напекти цілий таз і від'їдати щічки=)
Спочатку треба провести деякі підготовчі роботи... Витягнути маргарин, він нам потрібен м'який!
Чистимо цибульку, ріжемо та обсмажуємо до золотистого кольору на невеликій кількості олії, дати їй вистигнути.
Можна братися за тісто. До маргарину висипаємо сіль, розпушувач і трохи борошна (десь 200 г), гарненько перемішуємо. Додаємо цибульку, воду та знову акуратно вимішуємо, підсипаючи по-трохи борошно. Кількість борошна вказана приблизна, тому не сипте все одразу, а підсипайте потроху поки не отримаєте м'яке тісто.
Щоб крекер вийшов хрустким, тісто розкачуємо товщиною близько 2 мм товщиною. Форма цибулевого печива не має значення, це вже на Ваш смак) Викладаємо наші крекери з цибулі на пергамент, посипаємо трішки сіллю та відправляємо в духовку на 200°С. Точного часу приготування сказати не можу, орієнтувалася на золотисту скоринку. Мені довелось перевертати цибулеві крекери, бо інакше вони б трохи припалилися знизу =(