Так вже скучила за смачними овочами =( Затоптати б зараз пару соковитих помідорок, згризти б запашний огірок... Магазинні зовсім як трава, та й дорогі...(
Але треба якось виводити організм з весняної депресії, тому пробуємо різні варіації приготування капусти!
Великими перевагами цієї страви є незатратність та швидкість приготування. Найбільше часу потратила на шаткування капусти, бо на шатківницю ми ще не розжилися і довелося нарізати тоненько ножем, але досвід у цій справі в мене вже трохи є, тому справилась непогано=)
Рецепт дуже простий! Капусту тонко насікти, викласти в форму і залити топленим маргарином.
З решти інгредієнтів приготувати тісто і вилити його на капусту. Ми цей пиріг робили вперше і в нас тісто не протекло до дна форми =( тому, думаю, краще не просто залити капусту тістом, а в кількох місцях прокототи це все ножем або просто перемішати.
Випікаємо при 200°С 30-40 хв і даємо трохи вистигнути перед тим як вийняти з форми.