8Інгредієнтів
20 хвПідготовка
40 хвПриготування
4 порціїВихід

Так вже скучила за смачними овочами =( Затоптати б зараз пару соковитих помідорок, згризти б запашний огірок... Магазинні зовсім як трава, та й дорогі...(

Але треба якось виводити організм з весняної депресії, тому пробуємо різні варіації приготування капусти!

Великими перевагами цієї страви є незатратність та швидкість приготування. Найбільше часу потратила на шаткування капусти, бо на шатківницю ми ще не розжилися і довелося нарізати тоненько ножем, але досвід у цій справі в мене вже трохи є, тому справилась непогано=)

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна: 500 г
  • Вершкове масло: 125 г
  • Яйця: 3 шт
  • Сметана: 5 ст.л.
  • Майонез: 3 ст.л.
  • Борошно: 6 ст.л.
  • Сіль: 1 ч.л.
  • Розпушувач: 2 ч.л.

Крок 1.

Рецепт дуже простий! Капусту тонко насікти, викласти в форму і залити топленим маргарином.

Крок 2.

З решти інгредієнтів приготувати тісто і вилити його на капусту. Ми цей пиріг робили вперше і в нас тісто не протекло до дна форми =( тому, думаю, краще не просто залити капусту тістом, а в кількох місцях прокототи це все ножем або просто перемішати.

Крок 3.

Випікаємо при 200°С 30-40 хв і даємо трохи вистигнути перед тим як вийняти з форми.