Організм потребує свіжих продуктів, вимагає вітамінчиків і не варто йому заперечувати! Салат із тунцем і яйцями легкий не тільки для шлунку, але й загалом в приготуванні і чудово смакує о будь-якій порі дня, навіть після шостої =Р
Якщо Вас зацікавив рецепт салату з тунцем і помідорами, а весь набір продуктів вже є на Ваших кухонних полицях, то думаю, вже можна ставити варити яйця) В такі деталі як варіння яєць вдаватися не буду, скажу тільки що для салату їх краще зварити "вкруту"...
Салат можна використати будь-який і накидати улюбленої зелені до смаку, все це треба лише помити та порвати руками на зручні шматочки при потребі. Помідори також помити та нарізати невеликими шматками.
Тунець ми брали салатний в олії, він трохи дешевший і вже поділений на дрібні шматочки. Вигортаємо з консерви все, олія з тунця добре підходить в ролі заправки.
Добряче перемішуємо зелень, помідори і рибку, досолюємо за смаком і скроплюємо лимонним соком. Варені яйця почистити, розрізати на красиві шматочки та покласти зверху, вони не тільки прикрасять страву, але й додадуть ситності і смаку салату з тунцем. Насолоджуйтесь!