Організм потребує свіжих продуктів, вимагає вітамінчиків і не варто йому заперечувати! Салат із тунцем і яйцями легкий не тільки для шлунку, але й загалом в приготуванні і чудово смакує о будь-якій порі дня, навіть після шостої =Р
Вихід:2 порції
Підготовка:
15 хв
Приготування:
5 хв
Загальний час:
20 хв
Інгредієнти:
- тунець салатний (консерва) - 1 шт
- салат - 200 гр
- помідор - 2 шт
- яйце - 2 шт
- сік лимонний - 1 ч.л.
- сіль

Готуй так:
- Якщо Вас зацікавив рецепт салату з тунцем і помідорами, а весь набір продуктів вже є на Ваших кухонних полицях, то думаю, вже можна ставити варити яйця) В такі деталі як варіння яєць вдаватися не буду, скажу тільки що для салату їх краще зварити “вкруту”…
- Салат можна використати будь-який і накидати улюбленої зелені до смаку, все це треба лише помити та порвати руками на зручні шматочки при потребі. Помідори також помити та нарізати невеликими шматками.
- Тунець ми брали салатний в олії, він трохи дешевший і вже поділений на дрібні шматочки. Вигортаємо з консерви все, олія з тунця добре підходить в ролі заправки.
- Добряче перемішуємо зелень, помідори і рибку, досолюємо за смаком і скроплюємо лимонним соком. Варені яйця почистити, розрізати на красиві шматочки та покласти зверху, вони не тільки прикрасять страву, але й додадуть ситності і смаку салату з тунцем. Насолоджуйтесь!
Примітки:
Зелень салату можна брати яку завгодно, або навіть мікси з улюблених трав.

Салат із тунцем, помідорами та яйцями неймовірно простий в приготуванні! Смачну, легку та поживну страву можна приготувати не докладаючи ніяких зусиль. Спробуйте та переконайтеся самі;)
Всім смачного і не спаліть кухні!)))