6Інгредієнтів
15 хвПідготовка
5 хвПриготування
2 порціїВихід

Організм потребує свіжих продуктів, вимагає вітамінчиків і не варто йому заперечувати! Салат із тунцем і яйцями легкий не тільки для шлунку, але й загалом в приготуванні і чудово смакує о будь-якій порі дня, навіть після шостої =Р

Інгредієнти

  • Тунець консервований: 150 г
  • Салат: 200 г
  • Помідор: 2 шт
  • Яйця: 2 шт
  • Сік лимонний: 1 ч.л.
  • Сіль:

Крок 1.

Якщо Вас зацікавив рецепт салату з тунцем і помідорами, а весь набір продуктів вже є на Ваших кухонних полицях, то думаю, вже можна ставити варити яйця) В такі деталі як варіння яєць вдаватися не буду, скажу тільки що для салату їх краще зварити "вкруту"...

Крок 2.

Салат можна використати будь-який і накидати улюбленої зелені до смаку, все це треба лише помити та порвати руками на зручні шматочки при потребі. Помідори також помити та нарізати невеликими шматками.

Крок 3.

Тунець ми брали салатний в олії, він трохи дешевший і вже поділений на дрібні шматочки. Вигортаємо з консерви все, олія з тунця добре підходить в ролі заправки.

Крок 4.

Добряче перемішуємо зелень, помідори і рибку, досолюємо за смаком і скроплюємо лимонним соком. Варені яйця почистити, розрізати на красиві шматочки та покласти зверху, вони не тільки прикрасять страву, але й додадуть ситності і смаку салату з тунцем. Насолоджуйтесь!