Рецепти з тіста

Волошка • 27.03.2015

Корн-доги – це щось типу сосиски в тісті у стилі кукурудзи!=))) Дуже ситні закуски для малих і великих посиденьок з друзями, легкі в приготуванні і трохи незвичні на смак, за рахунок використання кукурудзяного борошна.

Не забувайте, що смак як класичних корн-догів, так і корн-догів з сиром найбільше залежить від якості начинки, тому не скупіться на хороші продукти і точно про це не пошкодуєте!)

Читати далі ...
Волошка • 23.03.2015

Рецепт трохи складніший ніж в його попередника (тако з куркою), адже попередньо треба замочити та відварити квасолю, всі інші приготування зовсім прості=) І знову ж таки, кількості продуктів залежать тільки від Вашого апетиту, головне щоб все було більш-менш пропорційно.

Читати далі ...
Волошка • 

Мексиканський фаст-фуд =)

Читати далі ...
Волошка • 22.03.2015

Сьогодні готуємо мексиканську національну страву – тортильї =)

Великий плюс цих паляничок в дуже широкому застосуванні, вони є основою для багатьох страв мексиканської кухні (тако, буріто, енчілада, кесадилью), а також використовуються замість хліба, а подекуди і столових приборів=)

Як виявилося, моя бабуся теж колись готувала тортильї, ніжно називаючи їх “палєнками”, цікаво, чи знала вона про їхнє походження?.. =)

Читати далі ...
Волошка • 01.03.2015

Коли живеш у місті, в якому у тебе немає друзів, коли не маєш роботи і грошей, коли так хочеться втіхи, треба їсти солодке!=)) А що для цього підходить найкраще? Правильно! Яблучний пиріг!=)) Це настільки класична класика, що його неможливо не любити… Тому сьогодні ми поділимось з Вами рецептом яблучного пирога, найсмачнішого з усіх, що ми куштували!

Є дуже багато різних рецептів заливних, насипних та всяких інших видів пирогів з яблуками, але цей просто неймовірно легкий, смачний і незвичайний!

Читати далі ...
1 2

Страви з тіста – непоганий варіант урізноманітнити меню, якщо не боїтеся зіпсувати фігуру=)

Тісто використовується для приготування хлібобулочних та кондитерських виробів, а також як основа для других страв та закусок. В поєднанні з іншими м’ясними чи сирними продуктами, фруктами, овочами та грибами тісто може відварюватися, обсмажуватися чи випікатися. Кожен вид тіста (дріжджове, листове, пісочне та інші) має власний рецепт приготування, а також властивості та смак і відрізняється за переліком інгредієнтів. Тісто може бути різної густини, але завжди має бути однорідним! До цієї роботи можна залучити помічника – чоловіка, міксера чи кухонного комбайна)

Молодим господиням вироби з тіста інколи вдаються не з першого разу, та не засмучуйтесь! Накопичуйте досвід і набивайте руку) Млинці, вареники, домашній хліб чи навіть лазанья… Нехай деякі страви з тіста немає можливості готувати часто, але це не означає, що не слід їх готувати взагалі! Тож як тільки матимете вільний час, гарний настрій та натхнення – замішуйте тісто!