Рецепти з яєць та молочних продуктів

ЖеКа • 07.05.2015

Тут дехто казав, що сендвіч, приготовлений на сковороді, не буде “таким ефектним”. Тож спеціально для того, щоб це заперечити, ми пожертвували комфортом і зробили “дубль два”!

Читати далі ...
ЖеКа • 05.05.2015

Власний рецепт чізбургера – це коли робиш так, як ти це любиш, це коли можна вдавитися слиною від самого його вигляду, це коли не залишиш ні крихти…

Нас підставила злобна продавщиця, підсунувши нам хєровий сир, тому я плакав вирішив зробити ставку на велику соковиту котлєтіну і смаковий контраст. Так у нас вийшов чізбургер трохи гострий, трохи солодкий і неймовірно соковитий!)) Серйозно! неймовірно соковитий – соки стікали по руках так, що аж скапуввало з ліктів… Ммммм… і не останню роль в цьому відіграла карамелізована цибулька)))

Переходжу до діла, бо поки напишу цей рецепт чізбургера, то залию клаву слиною…

Читати далі ...
Волошка • 

Трохи чар в невеликій каструльці, пачка чіпсів і супергеройський фільмець зроблять Ваш вечір просто фантастичним!

Рецепт сирого соусу для начос дуже простий, а використати такий сирний соус можна практично до будь-яких закусок та найрізноманітніших страв. Тому не обмежуйтесь тільки нашими порадами та експериментуйте, будемо раді бачити і Ваші творіння в коментарях)

Читати далі ...
Волошка • 04.05.2015

Як то кажуть, хороший день починається в обід і ми почали його з ароматного сирного супу з куркою… =) Мене, як великого любителя сиру в будь-якому вигляді це просто не може не тішити =))) Рецепт супу з плавленим сиром та курячим філе простенький, готується він швидко але! не скупіться на якісний сирок, який добре розчиниться та не буде плавати в супі кусочками гуми!

Цей рецепт має французьке коріння, але все ж таки трансформувався до реалій української кулінарії. Тим не менше цей сирний суп нікого не залишить байдужим до своєї сирної ніжності. А ще він дуже сирний ситний… =)

Читати далі ...
ЖеКа • 01.05.2015

Закінчився ще один робочий тиждень! Такий довгий і короткий трудовий тиждень. Але для мене він пройшов не так монотонно як зазвичай. Цього тижня ми розбавили сіру буденність золотистою скоринкою. Всі люблять золотисту скоринку!)

Обід в офісі, це зазвичай якась каша, можливо супчик в банці, а може і бутерброди з чаєм. А якщо взяти звичайний бутерброд і прокачати його – день стане цікавішим!)

Читати далі ...
ЖеКа • 06.04.2015

Якщо Вам не страшний стійкий часниковий аромат, якщо хочете вільно почуватися в маршрутці і якщо Ви не вампір, то можете приготувати цей супер-часниковий соус!=))) Насправді це дуже крутий і універсальний соус для впевнених в собі людей без комплексів, знімає вроки та нежить=)

Читати далі ...
Волошка • 01.04.2015

В таку зовсім не весняну погоду хочеться зробити собі маленьке свято, смачненький і корисний тортик може цьому трохи посприяти =) В оригінальному рецепті це був рулет, але мені здалось що такий вигляд буде більш святковим)

Якось трохи приївся вже стандартний набір страв на всі свята і в кожній хаті, хочеться чогось новенького, свіжого, тому не лінуйтеся, пошукайте, є безліч класних оригінальних і простих рецептів, і це один з них!

Читати далі ...
Волошка • 27.03.2015

Корн-доги – це щось типу сосиски в тісті у стилі кукурудзи!=))) Дуже ситні закуски для малих і великих посиденьок з друзями, легкі в приготуванні і трохи незвичні на смак, за рахунок використання кукурудзяного борошна.

Не забувайте, що смак як класичних корн-догів, так і корн-догів з сиром найбільше залежить від якості начинки, тому не скупіться на хороші продукти і точно про це не пошкодуєте!)

Читати далі ...
ЖеКа • 05.03.2015

Досить жерти простий кетчуп, чи майонез, чи сметану… Адже так просто самому зробити щось прикольне, наприклад грибний соус!

Соус з шампіньйонів та йогурту однаково добре підійде для м’яса, каші, вареників чи млинців… Здорово та смачно, а головне – своїми руками!)

Читати далі ...
1 2

Яйця та молочні продукти відіграють важливу роль у повноцінному харчуванні людини і використовуються для приготування найрізноманітніших страв: супів, других страв, закусок, салатів, соусів, випічки, десертів та напоїв. Така широка сфера використання молочної та кисломолочної продукції в кулінарії обумовлена великим її різноманіттям, чудовими смаковими якостями та корисними влстивостями. Молочні продукти містять білки та амінокислоти, корисні бактерії, кальцій, фосфор, залізо і засвоюються людським організмом на 98%!

Страви з яєць надзвичано популярні як для простого сніданку, так і в якості святкових закусок та салатів на різний смак. Яйця також дуже корисні, містять білок та протеїн і легко засвоюються! До того ж, вони прості в приготуванні і добре поєднуються з м’ясом, рибою, овочами та крупами, часто використовуються у солодкій та несолодкій випічці.

Яйця та молочні продукти необхідно вживати в будь-якому віці, адже це смачно і корисно для здоров’я. Рецепти з молока, кефіру, йогурту, а також рецепти з сиром, маслом та сметаною допоможуть значно урізноманітнити щоденний раціон і добре почуватися.