Рецепти з м'яса

Волошка • 21.10.2015

Класно готувати щось з улюблених продуктів, бо просто не може вийти несмачно! Саме так ми і зробили цього разу) Думаю, не зайвим буде нагадати який ми робили ідеальний бургер, бо цей не далеко втік) Цей рецепт бургера з сирним соусом ми придумували самі і дуже сподівались, що нічого не буде зайвим…

Найбільший секрет смачної страви, як завжди, – якісні продукти, тому не поскупіться на хороше м’ясце без прожилок і сала, запашний сир і, звичайно ж, булкиии… =) І не забувайте, рецепт-рецептом, але в страву треба вкладати душу!!!

Читати далі ...
ЖеКа • 07.05.2015

Тут дехто казав, що сендвіч, приготовлений на сковороді, не буде “таким ефектним”. Тож спеціально для того, щоб це заперечити, ми пожертвували комфортом і зробили “дубль два”!

Читати далі ...
ЖеКа • 05.05.2015

Власний рецепт чізбургера – це коли робиш так, як ти це любиш, це коли можна вдавитися слиною від самого його вигляду, це коли не залишиш ні крихти…

Нас підставила злобна продавщиця, підсунувши нам хєровий сир, тому я плакав вирішив зробити ставку на велику соковиту котлєтіну і смаковий контраст. Так у нас вийшов чізбургер трохи гострий, трохи солодкий і неймовірно соковитий!)) Серйозно! неймовірно соковитий – соки стікали по руках так, що аж скапуввало з ліктів… Ммммм… і не останню роль в цьому відіграла карамелізована цибулька)))

Переходжу до діла, бо поки напишу цей рецепт чізбургера, то залию клаву слиною…

Читати далі ...
ЖеКа • 01.05.2015

Закінчився ще один робочий тиждень! Такий довгий і короткий трудовий тиждень. Але для мене він пройшов не так монотонно як зазвичай. Цього тижня ми розбавили сіру буденність золотистою скоринкою. Всі люблять золотисту скоринку!)

Обід в офісі, це зазвичай якась каша, можливо супчик в банці, а може і бутерброди з чаєм. А якщо взяти звичайний бутерброд і прокачати його – день стане цікавішим!)

Читати далі ...
ЖеКа • 23.04.2015

Як всі добре знають, щоб уникнути авітамінозу потрібно постійно хавати свіжі овочі та фрукти, вітаміни там всякі… особливо вітамін С: шашлиЦе, винЦе та сальЦе=)

Нам тут підканало півсвині, в тому числі нічогенький такий шмат підчеревини. Пощастило що в ній було більше м’яса аніж сала. І приготували ми його зачьотно! Захотілося і з Вами поділитися випробуваним рецептом запеченого сала.

Читати далі ...
ЖеКа • 14.04.2015

Сьогодні я готував свинячі ребра в гострому томатному соусі, які викликають Сатану… а з ним і печію) Рецепт реберець придумав на ходу, тому дуже складних замутів не буде.

Читати далі ...
Волошка • 27.03.2015

Корн-доги – це щось типу сосиски в тісті у стилі кукурудзи!=))) Дуже ситні закуски для малих і великих посиденьок з друзями, легкі в приготуванні і трохи незвичні на смак, за рахунок використання кукурудзяного борошна.

Не забувайте, що смак як класичних корн-догів, так і корн-догів з сиром найбільше залежить від якості начинки, тому не скупіться на хороші продукти і точно про це не пошкодуєте!)

Читати далі ...
ЖеКа • 17.03.2015

На честь національного свята Ірландії сьогодні ми готуємо смачнезну печену свинину з медом і гірчицею і сподіваємось що Святий Патрік не перетворить нам її на рибу;)

Читати далі ...
Волошка • 10.03.2015

Найбільше напевне здивує те, що складових в ньому досить мало, і саме тому всі вони повинні бути не менш ідеальними!

Читати далі ...
ЖеКа • 09.03.2015

На що можна потратити цілий день?.. На м’ясо! =) Думаю, рецепт тушкованої свинини з лимоном підходить для цього якнайкраще!) Це щось особливе, не просто смачне, а дещо “вау!”=)))

Свіже м’ясо – основна запорука смачної страви! Тому, добре було б знати, що свинка ще вчора бігала, а сьогодні буде приймати банні процедури на Вашій кухні=)

Читати далі ...

М’ясо, не залежно від способу приготування, добре поєднується з іншими продуктами і має чудовий смак навіть з найменшою кількістю приправ. Страви з м’яса завжди ситні та поживні, допоможуть на довго втамувати готод та добре почуватися.

Є неймовірна кількість варіантів використання м’яса та м’ясопродуктів як для щоденного, так і для святкового меню, але ми пропонуємо тільки перевірені на власній кухні рецепти з м’яса. Не менш розповсюдженим є використання в кулінарії печінки, нирок, серця та язика, переважно для приготування салатів, підлив, паштетів чи закусок. Думаю, ніхто не проти поласувати й шинкою та ковбасками, що також відносяться до м’ясопродуктів. На Burn your kitchen Ви зможете знайти м’ясні страви різної складності та тривалості приготування, і без сумніву не пошкодуєте про всій вибір!

Варто зазначити, що окрім незаперечно чудових смакових якостей, м’ясо є основним джерелом тваринного білка, а також незамінних амінокислот, заліза та вітамінів, які не можна отримати з інших продуктів. Тож давайте частіше влаштовувати BBQ=)