Пасту-салат запросто можна класифікувати як другу страву… з’їсти також як другу страву) але від цього він не перестане бути салатом =)
Салат з макаронами та моцареллою в принципі не можуте бути не смачними, а броколі… зелене та корисне) Коротше, дуже прикольна штука виходить!))
Читати даліРецепт спагеті з вином однозначно буде чудовим вибором для особливої вечері… особливо романтичної, особливо приємної та особливо смачної! Паста чудово поєднується не тільки з вином у бокалі, іноді варто долити трохи червоного вина й у каструльку=)
Читати даліМи любимо “японську” кухню, одна з причин – ЯпонаХата та їхній гарячий салат з рисової локшини та курки . Уже неодноразово ми готували різноманітні суші, гарячі роли та інші страви країни, де сходить сонце (хоча насправді більшість популярних у нас страв не відносяться до автентичної японською кухні), але салат готували вперше.
Рецептом салату з рисової локшини та курки, ясне діло, у ресторані з нами не поділились. Але то не проблема, ми ж любимо експериментувати!)
Читати даліВ не сезон соковитих овочів на думку спадають лише стандартні олів’єхи, шуби та вінегрети, але це все зовсім не цікаво та вже давно всім проїлося… І тут мені на очі потрапив він, рецепт салату з селери, грибів і рису, якого я ще не куштувала, але відразу захотіла спробувати)
Якщо чесно, то цю страву я б назвала скоріше салатом-кашею =) але чого тільки не придумає сучасна кулінарія?)
Читати даліМакарони та крупи підходять в якості гарнірів до овочів, м’яса та риби, хоча використовуються як основа і в самостійних стравах…
Страви з макаронів вважають традиційними для Італійської кухні, макаронні вироби мають понад 250 видів різних форм і до кожної існує особлива приправа, власне, приготування італійських макаронів починається з вибору соусу й аж ніяк не навпаки) До густих соусів з овочів та м’яса найкраще підходять плоскі короткі макаронні вироби, з м’ясними та сирними соусами добре поєднуються короткі круглі макарони. До вершкових і негустих сирних соусів слід подавати широкі довгі макарони, а до легких соусів та морепродуктів – довгі тонкі.
Страви з круп заслуговують особливої уваги! Як відомо, крупи багаті на вітаміни, мінерали та амінокислоти, що забезпечують нормальний розвиток та хороший стан людського організму. Страви з круп є поживним джерелом енергії, сприяють зниженню холестерину в крові, покращенню серцевої діяльності та роботи кишково-шлункового тракту, виводять шлаки та токсини, зміцнюють кістки, нігті та волосся, покращують стан шкіри. Пам’ятайте, Ваші краса та здоров’я в першу чергу залежать від харчування!