8Інгредієнтів
10 хвПідготовка
30 хвПриготування
3 порціїВихід

До цього ми ніколи не пробували млинці з кореня селери та моркви, просто в один прекрасний день захотілось трохи прокачати деруни і тут панєслась...

Найперше що ми вирішили - викинути з рецепту картоплю =) Потім спали на думку деруни з моркви і якоїсь невідомої штуки, яку побачили на ринку, але до цього ніколи не пробували... Як Ви вже, мабуть, здогадалися, це ми про корінь селери)

Трохи поексперементувавши з пропорціями ми дійшли висновку, що такі млинці - це до біса смачно і досить дешево! Окрім того, ще й почали вживати новий корисний продукт. Така вона - фантазія, ніколи не знаєш чого очікувати =)

Інгредієнти

  • Корінь селери: 400 г
  • Морква: 200 г
  • Цибуля: 1 шт
  • Яйця: 2 шт
  • Часник: 4 зуб.
  • Каєнський перець:
  • Сіль:
  • Оливкова олія:

Крок 1.

Всі продукти, звичайно, ж мають бути свіжі та пахучі! Сподіваємось, Вам сподобається запах кореня селери, бо він досить сильний і гарно чіпляється до рук =) Корінь селери чистимо та натираємо на крупній тертці.

Крок 2.

Моркву та цибулю також очищаємо, натираємо і гарно перемішуємо з селерою. Моркви і по вазі, і по об'єму повинно вийти приблизно в 2 рази менше ніж селери.

Крок 3.

Чистимо часник, роздавлюємо ножем та мілко шинкуємо. Перемішуємо руками з рештою овочів, обов'язково руками!=)

Крок 4.

Вбиваємо туди яйця, додаємо сіль та каєнський перець за смаком і знову все перемішуємо.

Крок 5.

Формуємо млинці-дерунці та обсмажуємо на добре розігрітій сковороді як звичайні деруни, звичайні млинці або інші штуки такого роду) Вони мають вийти звабливо-золотистими =)))