Сонце вже починає пробиватися в наші заспані вікна і з'являється бажання висунути свого писочка в ранкову прохолодну свіжість... Єдине, що може ще більше підняти і без того чудовий настрій - неймовірно запашний імбирний чай з апельсином та м'ятою!
Імбир вже давно відомий своїми корисними властивостями, серед яких є оздоровлення та приведення в тонус організму, покращення обміну речовин та загального самопочуття.
Рецепт імбирного чаю дуже простий, головне, щоб всі потрібні інгредієнти знайшлися на найближчому ринку... Ви не повірите, але для приготування чаю з імбирем найперше потрібно поставити чайник =)
Поки втомлено сопе надутий чайник можна встигнути підготувати "заварку"... В посудину для запарювання (каструльку чи велику чашку) можна відразу вкинути мед, гвоздику та 3 великі листочки м'яти. Корінь імбиру потрібно почистити, нарізати тоненькими пластинками і додати в посудину.
Заливаємо вітамінчики окропом, гарно розмішуємо щоб розчинився мед, накриваємо і залишаємо запарюватися на 15 хвилин. Перед вживанням в чай з імбиру додаємо сік половинки апельсину.