Рецепти

Волошка • 21.04.2016

Для мене завжди було загадкою як шоколад не розтає при випіканні печива і залишається кругленькими грудочками. Зараз, коли рецепт печива з шоколадними крихтами випробуваний і освоєний, я надалі не знаю відповіді на це питання))) Може шоколад не такий, духовка погана або руки не з того місця, але моя шоколадка почала танути ще не потрапивши до гарячої зони =/

Може, купити щось смачненьке до чаю було б дешевше й простіше, але спекти самим – цікавіше! Крім того, приготоване власноруч печиво з шоколадом набагато смачніше! і калорійніше =)

Читати далі ...
Волошка • 13.04.2016

Рецепт спагеті з вином однозначно буде чудовим вибором для особливої вечері… особливо романтичної, особливо приємної та особливо смачної! Паста чудово поєднується не тільки з вином у бокалі, іноді варто долити трохи червоного вина й у каструльку=)

Читати далі ...
Волошка • 04.04.2016

Ці сирні палички – надзвичайне поєднання хрусткого слоєного тіста, припеченого сиру та запашних італійських трав. Така закуска підійде і до пива в чоловічій компанії, і до вина на дівочих посиденьках, і до соку на сімейному пікніку! Тому не прогавте момент і беріть рецепт на замітку;)

Впевнена, що з рецептом сирних паличок зі слоєного тіста впорається навіть дитина! Якщо дозволите їй гратися з ножем і сірниками…) Не лякайтеся часу на приготування, годину з нього тісто має просто постояти щоб підрости, а Ви можете спокійно займатися іншими справами.

Читати далі ...
Волошка • 29.03.2016

Ви не любите гарбуз бо в дитинстві Вам не засмакувала гарбузова каша?) Впевнена, що надзвичайно смачний суп-пюре з гарбуза Вам сподобається =)

Якщо хочете харчуватися правильно, мусите змиритися з фактом, що гарбуз є невід’ємним елементом раціону здорової та успішної людини! Не буду детально описувати всі корисні властивості цього овоча при внутрішньому та зовнішньому застосуванні, а краще поділюся рецептом гарбузового супу з імбирем.

Читати далі ...
Волошка • 23.03.2016

Як приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах? Для початку потрібно знайти класний рецепт, і якщо Ви натрапили на цю сторінку, то Вас напевне можна привітати;) Ми підкажемо як зробити гарячий шоколад особливим, з перчинкою, так би мовити… і з віскі =)

Густий, запашний, гарячий, пощипує за язик і залишає присмак алкоголю… Впевнена, що цей напій зможе створити затишну атмосферу та надихне на цікаву розмову)

Читати далі ...
Волошка • 17.03.2016

В один прекрасний день натрапили ми на рецепт палтуса з грибами у вершковому соусі! Ця страва відноситься до ірландської кухні, що відома своєю простотою та буденністю, але аж ніяк не поганим смаком)

Взагалі, палтусом називають аж 4 види морської риби. Не знаю який саме куштували ми, але було надзвичайно смачно! Філе палтуса дуже ніжне і досить жирне, тому не варто використовувати багато масла при його приготуванні. Думаю, не зайвим буде нагадати, що морська риба ще й дуже корисна і не кістлява =)

Читати далі ...
Волошка • 07.03.2016

Сонце вже починає пробиватися в наші заспані вікна і з’являється бажання висунути свого писочка в ранкову прохолодну свіжість… Єдине, що може ще більше підняти і без того чудовий настрій – неймовірно запашний імбирний чай з апельсином та м’ятою!

Імбир вже давно відомий своїми корисними властивостями, серед яких є оздоровлення та приведення в тонус організму, покращення обміну речовин та загального самопочуття.

Читати далі ...
Волошка • 05.03.2016

Виспатись і гарно поснідати! Більшість з нас можуть себе цим потішити хіба-що на вихідних, особливо якщо Ви – особа жіночої статі…( Так, ми повинні нагодувати не тільки себе, а й всіх своїх домашніх ненажер, що займає часто не мало часу =( Тому хочу підказати один дуже класний і ситний рецепт=)

Панкейки – це американські млинці, щось між нашими млинцями і “блінчиками”, тільки не такі масні) Є різні рецепти панкейків, але я знайшла для себе дуже простий і універсальний, млинці виходять нейтральні за смаком, тому їх можна подавати як з варенням, так і з якимось салатом, що дуже зручно якщо у Вас вибагливі клієнти;) Сьогодні смакуємо солоненьке!

Читати далі ...
Волошка • 21.10.2015

Класно готувати щось з улюблених продуктів, бо просто не може вийти несмачно! Саме так ми і зробили цього разу) Думаю, не зайвим буде нагадати який ми робили ідеальний бургер, бо цей не далеко втік) Цей рецепт бургера з сирним соусом ми придумували самі і дуже сподівались, що нічого не буде зайвим…

Найбільший секрет смачної страви, як завжди, – якісні продукти, тому не поскупіться на хороше м’ясце без прожилок і сала, запашний сир і, звичайно ж, булкиии… =) І не забувайте, рецепт-рецептом, але в страву треба вкладати душу!!!

Читати далі ...
Волошка • 14.10.2015

Організм потребує свіжих продуктів, вимагає вітамінчиків і не варто йому заперечувати! Салат із тунцем і яйцями легкий не тільки для шлунку, але й загалом в приготуванні і чудово смакує о будь-якій порі дня, навіть після шостої =Р

Читати далі ...
1 2 3 4 7

На Burn your kitchen описані тільки власноруч випробувані рецепти, тому за набір продуктів і смак кожної страви можемо поручитися) Фото в рецептах всі з нашої кухні =)

Насмачніші рецепти вишуканих перших та других страв, елегантних закусок чи ароматної випічки - все це Ви неодмінно знайдете на Burn your kitchen. Відкрийте нові смаки куштуючи незвичні для свого щоденного раціону продукти! Ми використовуємо найрізноманітніші овочі, фрукти, м'ясо, рибу та морепродукти, експериментуємо з приправами і завжди прагнемо досконалості)

Час, проведений на кухні, можна провести з задоволенням! Адже завжди приємно бачити плоди своєї праці і задоволені та ситі мармизи коханих домочадців. Сподіваємося, що наші статті будуть для Вас цікавими, а страви прийдуться до смаку) І не забувайте ділитися враженнями та пропозиціями, ми також вчимось разом з Вами =)