Рецепти

Волошка • 10.10.2015

Всім любителям морепродуктів присвячується… рецепт салату з креветками, грибами та консервованими овочами!

На жаль, з теперішніми цінами не часто можна побалувати себе морською рибою чи морепродуктами… Але життя одне і хочеться прожити його смачно!) Сьогодні ми смакуємо креветками в салаті…

Читати далі ...
ЖеКа • 30.09.2015

Буває хочеться трохи тепла, сонця, зелені… і на очі трапляється рецепт крем-супу з броколі! Совпадєніє? Не думаю)

Нещодавно ми вже писали про овочеві супчики і сьогодні хочемо продовжити цю тему. Мені здається, в нас дуже недооцінюють крем-супи! чи то може просто про них не знають… Ми от вирішили приготувати суп із броколі – продукту, який не так часто вживаємо (хоча, напевне, варто було б) і виявили що він таки дуже смачний! І тепер точно будемо пробувати ще!

Читати далі ...
Волошка • 23.09.2015

Шоколадні кексики – це напевне найулюбленіша моя випічка: не треба довго гратися з тістом, швидко печуться, дуже смачні і їх завжди багато) Єдине що може не сподобатися – миття формочок, особливо якщо вони з дрібними складками, як у мене… але любиш кататися – люби і саночки возити!

Я вже давно користуюся цим рецептом шоколадних кексів, як і моя мамуля… Не раз мене просили ним поділитися знайомі, так що дивіться, не проморгайте =)

Читати далі ...
Волошка • 19.09.2015

Не знаю як у Вас, а в моїй сім’ї баклажани не користувались особливою популярністю… Мама, здається, їх ніколи й не готувала. І, як виявилось, дуже даремно! З них можна приготувати не тільки смачнезну баклажанну ікру, а й надзвичайну і незвичайну запіканку з помідорами, шинкою та сиром. Думаю, рецепт запечених баклажанів з сиром та шинкою заслуговує уваги та потраченого часу, бо ми почувались як в домашньому ресторанчику)

Читати далі ...
ЖеКа • 14.09.2015

Якщо у Вас в холодильнику ціла купа помідорів, а в штанях лінива дупа, то цей рецепт крем-супу з помідорів саме для Вас!) Пів години часу на приготування і супер-смачна помідорова зупа потішить любителів кисло-гострих або гостро-кислих овочевих супчиків… Взагалі овочеві супчики це дуже прикольно! І маємо на приміті ще парочку рецептів, на які б Ви певне й не звенули уваги без позитивних рекомендацій близьких бо знайомих, але то на потім. А зараз ставте чайник на зупу з помідорів

Читати далі ...
ЖеКа • 30.07.2015

Сезон “куди ж подіти стільки кабачків” оголошую відкритим!))

Невибагливий і недорогий овоч це, звичайно, круто… Але в нас чомусь готують кабачок лише в 2-3 стравах, а потім жаліються, що його ніхто не хоче їсти =/ Різноманіття, люди! БІЛЬШЕ РІЗНОМАНІТТЯ!!!

Сьогодні ми приготували напевне найдорожчий в моєму житті кабачок=) І, хоча, головний інгредієнт росте в батьків під вікнами, заправляється він досить щедро (в тому числі фінансово) і має досить незвичний, але дуже прикольний смак!

Читати далі ...
Волошка • 11.07.2015

Важко бути ласуном, завжди хочеться схуднути і чогось смачненького…) Сьогодні ми приготували найсмачніший у світі шоколадний торт зі смаком літа))) Свіжі ягідки явно не зробили його дієтичнішим, але додали легкості та соковитості десерту і підняли нам настрій!

Тож якщо відчуваєте брак щастя в організмі (своєму або сусідовому) – просто скористайтеся цим рецептом шоколадного торта з ягодами=)

Читати далі ...
ЖеКа • 07.07.2015

Ми любимо “японську” кухню, одна з причин – ЯпонаХата та їхній гарячий салат з рисової локшини та курки . Уже неодноразово ми готували різноманітні суші, гарячі роли та інші страви країни, де сходить сонце (хоча насправді більшість популярних у нас страв не відносяться до автентичної японською кухні), але салат готували вперше.

Рецептом салату з рисової локшини та курки, ясне діло, у ресторані з нами не поділились. Але то не проблема, ми ж любимо експериментувати!)

Читати далі ...
ЖеКа • 28.06.2015

Отже, риба! Моя, напевно, найулюбленіша – скумбрія. Вона відносно дешева, дуже смачна, легко готується і майже без кісток. Рецепт запеченої скумбрії буде актуальним як для святкового столу в домі, так і в поході для приготування на вогні… Не буду сперечатись, ця рибка смачна навіть з мінімальним набором приправ, але сьогодні ми захотіли спробувати дещо особливе)

Скумбрія запечена в духовці завжди виходить соковитою та запашно, особливо якщо запікати її в рукаві чи у фользі та не забути витягнути=) Правильно підібрані прянощі додадуть страві настрою та характеру… А ще у ній мало кісток. Так-так!) Для мене це головне в рибі. Можу повторити ще раз)))

Читати далі ...
Волошка • 18.06.2015

Спеціально для любителів сирно-молочної продукції (а отже для мене) ми сьогодні готували сирні кекси)))

Рецепт сирних кексів простенький і потребує вкрай мало часу та зусиль, тому навіть посеред робочого тижня можна зробити собі свято:) Полиште відмазки про втому і гайда готувати смаколики))) 5 хв на замішування тіста + 30 хв на випікання – рівно стільки часу я потратила на приготування пречудових пухких кексів з домашнім сиром, а якщо врахувати що біля духовки я не сиділа, то потратила я реально 10 хв)

Читати далі ...
1 2 3 4 5 7

На Burn your kitchen описані тільки власноруч випробувані рецепти, тому за набір продуктів і смак кожної страви можемо поручитися) Фото в рецептах всі з нашої кухні =)

Насмачніші рецепти вишуканих перших та других страв, елегантних закусок чи ароматної випічки - все це Ви неодмінно знайдете на Burn your kitchen. Відкрийте нові смаки куштуючи незвичні для свого щоденного раціону продукти! Ми використовуємо найрізноманітніші овочі, фрукти, м'ясо, рибу та морепродукти, експериментуємо з приправами і завжди прагнемо досконалості)

Час, проведений на кухні, можна провести з задоволенням! Адже завжди приємно бачити плоди своєї праці і задоволені та ситі мармизи коханих домочадців. Сподіваємося, що наші статті будуть для Вас цікавими, а страви прийдуться до смаку) І не забувайте ділитися враженнями та пропозиціями, ми також вчимось разом з Вами =)