Рецепти

ЖеКа • 15.06.2015

Часом буває що після ситної трапези хочеться чогось солоденького, але в магазин іти так ліньки… Так от, можна приготувати бразильський яєчний десерт, який робиться практично з нічого і ДУЖЕЕЕ солодкий! Але скажу чесно, в магазин збігати було би швидше=)

Хоч смаколик і бразильський, але смак насправді дуже для нас рідний ще з дитинства, це ніби гоголь-моголь і цукерки з топленого цукру відразу…)

Читати далі ...
Волошка • 07.06.2015

Якщо маєте час і бажання спробувати незвичайні кексики то рецепт картопляних кексів з куркою та сиром саме для Вас)

Не скажу що кекси з картоплі здивують когось особливим чи оригінальним смаком (хоча насправді вийшло дуже смачно), зате подача страви точно оригінальна та зручна! Три таких кекси до чаю цілком можуть замінити комплексний обід =))

Читати далі ...
Волошка • 30.05.2015

Для того щоб піца була смачною не обов’язково викладати на корж все що є у Вашому холодильнику, страви з мінімальним набором продуктів можуть бути не менш смачними і ця піца є черговим доказом того, що все геніальне просте=)

Неймовірна краса цього рецепту в тому, що майже всю начинку для нашої піци зараз можна назбирати на городі, докупити доведеться хіба-що сир, а корж готується практично з нічого і це “нічого” точно знайдеться на Вашій кухні!)))

Читати далі ...
Волошка • 26.05.2015

Зізнаюсь, що цей рецепт фаршированих печериць ми складали як курсову, взяли по розділу з різних страв і приготували свій варіант =)

Відразу попереджаємо, що приготувань трохи більше ніж звичайно і часу доведеться трохи більше затратити, зате зможете поласувати ну ДУУУЖЕ смачними фаршированими грибами!..

Печериці в кисло-гострому маринаді, солодко-гостра начинка та хрустка скоринка з панірувальних сухарів… Здивувати гостей незвичним приготуванням легко)

Читати далі ...
Волошка • 21.05.2015

Вчора нам прийшла на думку цікава ідея – приготувати салат із кульбаби! Саме тому я лазила сьогодні під балконами в пошуках поживи, поки молоді листочки ще можна знайти =)) Куди не глянь – одна кульбаба!

Пам’ятаю як колись ще маленькою збирала з мамою квіточки кульбаби та мати-й-мачухи, але до цього часу не знала що листочки також є дуже корисними та використовуються в різних стравах (салати, супи, пюре)… Як виявилося в цій рослині можна їсти все!

Читати далі ...
Волошка • 19.05.2015

В не сезон соковитих овочів на думку спадають лише стандартні олів’єхи, шуби та вінегрети, але це все зовсім не цікаво та вже давно всім проїлося… І тут мені на очі потрапив він, рецепт салату з селери, грибів і рису, якого я ще не куштувала, але відразу захотіла спробувати)

Якщо чесно, то цю страву я б назвала скоріше салатом-кашею =) але чого тільки не придумає сучасна кулінарія?)

Читати далі ...
Волошка • 12.05.2015

Слово “жульєн” прийшло до нас з французької кухні, але як це часто буває, в нас воно означає зовсім інші речі) Взагалі-то, жульєн – це спосіб нарізання овочів тоненькою соломкою на салати або супи, але в нас жульєном називають страву з грибів та курятини, запечену у вершковому соусі під сиром.

Рецепт жульєну зовсім не складний, набагато важче вирішити в чому його приготувати) Зазвичай страву запікають в кокотницях або горшочках, а нам здалося цікавим зробити їстівні формочки та приготувати жульєн в булочках!

Читати далі ...
ЖеКа • 07.05.2015

Тут дехто казав, що сендвіч, приготовлений на сковороді, не буде “таким ефектним”. Тож спеціально для того, щоб це заперечити, ми пожертвували комфортом і зробили “дубль два”!

Читати далі ...
ЖеКа • 05.05.2015

Власний рецепт чізбургера – це коли робиш так, як ти це любиш, це коли можна вдавитися слиною від самого його вигляду, це коли не залишиш ні крихти…

Нас підставила злобна продавщиця, підсунувши нам хєровий сир, тому я плакав вирішив зробити ставку на велику соковиту котлєтіну і смаковий контраст. Так у нас вийшов чізбургер трохи гострий, трохи солодкий і неймовірно соковитий!)) Серйозно! неймовірно соковитий – соки стікали по руках так, що аж скапуввало з ліктів… Ммммм… і не останню роль в цьому відіграла карамелізована цибулька)))

Переходжу до діла, бо поки напишу цей рецепт чізбургера, то залию клаву слиною…

Читати далі ...
Волошка • 

Трохи чар в невеликій каструльці, пачка чіпсів і супергеройський фільмець зроблять Ваш вечір просто фантастичним!

Рецепт сирого соусу для начос дуже простий, а використати такий сирний соус можна практично до будь-яких закусок та найрізноманітніших страв. Тому не обмежуйтесь тільки нашими порадами та експериментуйте, будемо раді бачити і Ваші творіння в коментарях)

Читати далі ...
1 2 3 4 5 6 7

На Burn your kitchen описані тільки власноруч випробувані рецепти, тому за набір продуктів і смак кожної страви можемо поручитися) Фото в рецептах всі з нашої кухні =)

Насмачніші рецепти вишуканих перших та других страв, елегантних закусок чи ароматної випічки - все це Ви неодмінно знайдете на Burn your kitchen. Відкрийте нові смаки куштуючи незвичні для свого щоденного раціону продукти! Ми використовуємо найрізноманітніші овочі, фрукти, м'ясо, рибу та морепродукти, експериментуємо з приправами і завжди прагнемо досконалості)

Час, проведений на кухні, можна провести з задоволенням! Адже завжди приємно бачити плоди своєї праці і задоволені та ситі мармизи коханих домочадців. Сподіваємося, що наші статті будуть для Вас цікавими, а страви прийдуться до смаку) І не забувайте ділитися враженнями та пропозиціями, ми також вчимось разом з Вами =)