Рецепти

Волошка • 04.05.2015

Як то кажуть, хороший день починається в обід і ми почали його з ароматного сирного супу з куркою… =) Мене, як великого любителя сиру в будь-якому вигляді це просто не може не тішити =))) Рецепт супу з плавленим сиром та курячим філе простенький, готується він швидко але! не скупіться на якісний сирок, який добре розчиниться та не буде плавати в супі кусочками гуми!

Цей рецепт має французьке коріння, але все ж таки трансформувався до реалій української кулінарії. Тим не менше цей сирний суп нікого не залишить байдужим до своєї сирної ніжності. А ще він дуже сирний ситний… =)

Читати далі ...
ЖеКа • 01.05.2015

Закінчився ще один робочий тиждень! Такий довгий і короткий трудовий тиждень. Але для мене він пройшов не так монотонно як зазвичай. Цього тижня ми розбавили сіру буденність золотистою скоринкою. Всі люблять золотисту скоринку!)

Обід в офісі, це зазвичай якась каша, можливо супчик в банці, а може і бутерброди з чаєм. А якщо взяти звичайний бутерброд і прокачати його – день стане цікавішим!)

Читати далі ...
ЖеКа • 23.04.2015

Як всі добре знають, щоб уникнути авітамінозу потрібно постійно хавати свіжі овочі та фрукти, вітаміни там всякі… особливо вітамін С: шашлиЦе, винЦе та сальЦе=)

Нам тут підканало півсвині, в тому числі нічогенький такий шмат підчеревини. Пощастило що в ній було більше м’яса аніж сала. І приготували ми його зачьотно! Захотілося і з Вами поділитися випробуваним рецептом запеченого сала.

Читати далі ...
Волошка • 19.04.2015

Така випічка як рогалики з повидлом може здатися Вам не надто оригінальною, але я раніше ще не мала справи з дріжджовим тістом, тому вирішила поділитися першим досвідом. Окрім того, рогалики вийшли дуже пухкенькими, смачними, з солодкавою кислинкою від начинки) А ще їх вийшло досить багацько, але зі свіжим молоком легко щезла майже половина XD

Рецепт рогаликів з повидлом трохи складніший ніж всі попередні, але мені з першого разу вдалася гарненька здоба, тому всім раджу запасатись хорошим настроєм і дарувати його ближнім разом з класнючими рогаликами з варенням чи повидлом, випеченими власноруч=)

Читати далі ...
ЖеКа • 14.04.2015

Сьогодні я готував свинячі ребра в гострому томатному соусі, які викликають Сатану… а з ним і печію) Рецепт реберець придумав на ходу, тому дуже складних замутів не буде.

Читати далі ...
Волошка • 09.04.2015

Брутальний крекер з цибулі змусить плакати навіть найсуворішого чоловіка))) якщо змусите його готувати =))

Цибулевий, солений і дуже хрусткий… і чому я не робила його раніше?.. Можна запросто напекти цілий таз і від’їдати щічки=)

Читати далі ...
ЖеКа • 06.04.2015

Якщо Вам не страшний стійкий часниковий аромат, якщо хочете вільно почуватися в маршрутці і якщо Ви не вампір, то можете приготувати цей супер-часниковий соус!=))) Насправді це дуже крутий і універсальний соус для впевнених в собі людей без комплексів, знімає вроки та нежить=)

Читати далі ...
Волошка • 02.04.2015

Так вже скучила за смачними овочами =( Затоптати б зараз пару соковитих помідорок, згризти б запашний огірок… Магазинні зовсім як трава, та й дорогі…(

Але треба якось виводити організм з весняної депресії, тому пробуємо різні варіації приготування капусти!

Великими перевагами цієї страви є незатратність та швидкість приготування. Найбільше часу потратила на шаткування капусти, бо на шатківницю ми ще не розжилися і довелося нарізати тоненько ножем, але досвід у цій справі в мене вже трохи є, тому справилась непогано=)

Читати далі ...
Волошка • 01.04.2015

В таку зовсім не весняну погоду хочеться зробити собі маленьке свято, смачненький і корисний тортик може цьому трохи посприяти =) В оригінальному рецепті це був рулет, але мені здалось що такий вигляд буде більш святковим)

Якось трохи приївся вже стандартний набір страв на всі свята і в кожній хаті, хочеться чогось новенького, свіжого, тому не лінуйтеся, пошукайте, є безліч класних оригінальних і простих рецептів, і це один з них!

Читати далі ...
Волошка • 27.03.2015

Корн-доги – це щось типу сосиски в тісті у стилі кукурудзи!=))) Дуже ситні закуски для малих і великих посиденьок з друзями, легкі в приготуванні і трохи незвичні на смак, за рахунок використання кукурудзяного борошна.

Не забувайте, що смак як класичних корн-догів, так і корн-догів з сиром найбільше залежить від якості начинки, тому не скупіться на хороші продукти і точно про це не пошкодуєте!)

Читати далі ...
1 3 4 5 6 7

На Burn your kitchen описані тільки власноруч випробувані рецепти, тому за набір продуктів і смак кожної страви можемо поручитися) Фото в рецептах всі з нашої кухні =)

Насмачніші рецепти вишуканих перших та других страв, елегантних закусок чи ароматної випічки - все це Ви неодмінно знайдете на Burn your kitchen. Відкрийте нові смаки куштуючи незвичні для свого щоденного раціону продукти! Ми використовуємо найрізноманітніші овочі, фрукти, м'ясо, рибу та морепродукти, експериментуємо з приправами і завжди прагнемо досконалості)

Час, проведений на кухні, можна провести з задоволенням! Адже завжди приємно бачити плоди своєї праці і задоволені та ситі мармизи коханих домочадців. Сподіваємося, що наші статті будуть для Вас цікавими, а страви прийдуться до смаку) І не забувайте ділитися враженнями та пропозиціями, ми також вчимось разом з Вами =)