Рецепти

Волошка • 23.03.2015

Рецепт трохи складніший ніж в його попередника (тако з куркою), адже попередньо треба замочити та відварити квасолю, всі інші приготування зовсім прості=) І знову ж таки, кількості продуктів залежать тільки від Вашого апетиту, головне щоб все було більш-менш пропорційно.

Читати далі ...
Волошка • 

Мексиканський фаст-фуд =)

Читати далі ...
Волошка • 22.03.2015

Сьогодні готуємо мексиканську національну страву – тортильї =)

Великий плюс цих паляничок в дуже широкому застосуванні, вони є основою для багатьох страв мексиканської кухні (тако, буріто, енчілада, кесадилью), а також використовуються замість хліба, а подекуди і столових приборів=)

Як виявилося, моя бабуся теж колись готувала тортильї, ніжно називаючи їх “палєнками”, цікаво, чи знала вона про їхнє походження?.. =)

Читати далі ...
ЖеКа • 17.03.2015

Цей традиційний ірландський гарнір може стати хорошою альтернативою звичайному пюре на наших святкових столах=)

Назва може здатися трохи лячною, але продукти потрібні абсолютно звичні:)

Читати далі ...

На честь національного свята Ірландії сьогодні ми готуємо смачнезну печену свинину з медом і гірчицею і сподіваємось що Святий Патрік не перетворить нам її на рибу;)

Читати далі ...
ЖеКа • 13.03.2015

Рибний день, йопти!!! Тому я готував стейк. Так, з риби. Ні, не з лосося…

Ми вибирали велику морську рибу, щоб було не дуже дорого і без кісток. Купили заморожені стейки зубатки. Ніколи не чули? Я тож=)) Це доволі велика рибина і деякі її стейки розміром більші за тарілку))) А також я вичитав що її м’ясо дуже ніжне і треба знати як його готувати, щоб воно не перетворилося в кашу. Тому ми його запікали. Це найкращий варіант, якщо під руками немає гриля.

Читати далі ...
Волошка • 10.03.2015

Найбільше напевне здивує те, що складових в ньому досить мало, і саме тому всі вони повинні бути не менш ідеальними!

Читати далі ...
ЖеКа • 09.03.2015

На що можна потратити цілий день?.. На м’ясо! =) Думаю, рецепт тушкованої свинини з лимоном підходить для цього якнайкраще!) Це щось особливе, не просто смачне, а дещо “вау!”=)))

Свіже м’ясо – основна запорука смачної страви! Тому, добре було б знати, що свинка ще вчора бігала, а сьогодні буде приймати банні процедури на Вашій кухні=)

Читати далі ...
ЖеКа • 05.03.2015

Досить жерти простий кетчуп, чи майонез, чи сметану… Адже так просто самому зробити щось прикольне, наприклад грибний соус!

Соус з шампіньйонів та йогурту однаково добре підійде для м’яса, каші, вареників чи млинців… Здорово та смачно, а головне – своїми руками!)

Читати далі ...

До цього ми ніколи не пробували млинці з кореня селери та моркви, просто в один прекрасний день захотілось трохи прокачати деруни і тут панєслась…

Найперше що ми вирішили – викинути з рецепту картоплю =) Потім спали на думку деруни з моркви і якоїсь невідомої штуки, яку побачили на ринку, але до цього ніколи не пробували… Як Ви вже, мабуть, здогадалися, це ми про корінь селери)

Трохи поексперементувавши з пропорціями ми дійшли висновку, що такі млинці – це до біса смачно і досить дешево! Окрім того, ще й почали вживати новий корисний продукт. Така вона – фантазія, ніколи не знаєш чого очікувати =)

Читати далі ...
1 4 5 6 7

На Burn your kitchen описані тільки власноруч випробувані рецепти, тому за набір продуктів і смак кожної страви можемо поручитися) Фото в рецептах всі з нашої кухні =)

Насмачніші рецепти вишуканих перших та других страв, елегантних закусок чи ароматної випічки - все це Ви неодмінно знайдете на Burn your kitchen. Відкрийте нові смаки куштуючи незвичні для свого щоденного раціону продукти! Ми використовуємо найрізноманітніші овочі, фрукти, м'ясо, рибу та морепродукти, експериментуємо з приправами і завжди прагнемо досконалості)

Час, проведений на кухні, можна провести з задоволенням! Адже завжди приємно бачити плоди своєї праці і задоволені та ситі мармизи коханих домочадців. Сподіваємося, що наші статті будуть для Вас цікавими, а страви прийдуться до смаку) І не забувайте ділитися враженнями та пропозиціями, ми також вчимось разом з Вами =)