Ранково-яблучні панкейки!

Рецепт панкейків з тушкованими яблуками


Виспатись і гарно поснідати! Більшість з нас можуть себе цим потішити хіба-що на вихідних, особливо якщо Ви – особа жіночої статі…( Так, ми повинні нагодувати не тільки себе, а й всіх своїх домашніх ненажер, що займає часто не мало часу =( Тому хочу підказати один дуже класний і ситний рецепт=)

Панкейки – це американські млинці, щось між нашими млинцями і “блінчиками”, тільки не такі масні) Є різні рецепти панкейків, але я знайшла для себе дуже простий і універсальний, млинці виходять нейтральні за смаком, тому їх можна подавати як з варенням, так і з якимось салатом, що дуже зручно якщо у Вас вибагливі клієнти;) Сьогодні смакуємо солоненьке!


Вихід:2-3 порції
Підготовка: 10 хв
Приготування: 30 хв
Загальний час: 40 хв

Інгредієнти:

  • борошно - 250 гр
  • молоко - 200 мл
  • яйце - 2 шт.
  • яблука - 100 гр
  • масло вершкове - 50 мл+10 гр
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • кориця - 1 ч.л.
  • цукор - 1 ст.л.+1 ст.л.
  • сіль - 1/2 ч.л.
Рецепт панкейків з тушкованими яблуками

Інвентар:міксер.


Готуй так:

  1. Щоб панкейки вийшли ідеальні, всі продукти повинні бути кімнатної температури! Спершу треба просіяти борошно, і перемішати з розпушувачем, сіллю та 1 ст.л. цукру. В окремій посудині збити яйця та молоко.

  2. З’єднати суху і рідку суміші і ретельно перемішати. До тіста влити 50 мл розтопленого вершкового масла і ще раз переміщати.

  3. Розігріваємо сковороду і смажимо панкейки не дуже товстенькими і не дуже великими щоб добре пропеклись і було зручно їсти. Якщо тісто добре замішане, то на млинцях почнуть появлятись бульбашки, значить їх можна перевертати. Хорошу сковороду з антипригарним покриттям достатньо трохи змастити маслом тільки перед першим панкейком =)

    Панкейки з тушкованими яблуками

  4. Яблука потрібно почистити, порізати на дольки середньої товщини.

  5. В невеличку кастрюльку вкидаємо 10 гр вершкового масла, порізані яблука, 1 ст.л. цукру та 1 ч.л. кориці і тушкуємо протягом 10 хвилин. І не забувайте помішувати;)

  6. Викладаємо яблука на панкейк і приступаємо до трапези!


Примітки:

  • З такої кількості тіста виходить 10 панкейків діаметром приблизно 12 мм.

Рецепт панкейків з тушкованими яблуками

Панкейки з яблуками - не надто солодкий, але дуже смачний і ситний сніданок!

Всім смачного і не спаліть кухні!)))