9Інгредієнтів
10 хвПідготовка
30 хвПриготування
2-3 порціїВихід

Виспатись і гарно поснідати! Більшість з нас можуть себе цим потішити хіба-що на вихідних, особливо якщо Ви - особа жіночої статі...( Так, ми повинні нагодувати не тільки себе, а й всіх своїх домашніх ненажер, що займає часто не мало часу =( Тому хочу підказати один дуже класний і ситний рецепт=)

Панкейки - це американські млинці, щось між нашими млинцями і "блінчиками", тільки не такі масні) Є різні рецепти панкейків, але я знайшла для себе дуже простий і універсальний, млинці виходять нейтральні за смаком, тому їх можна подавати як з варенням, так і з якимось салатом, що дуже зручно якщо у Вас вибагливі клієнти;) Сьогодні смакуємо солоненьке!

Інгредієнти

  • Борошно: 250 г
  • Молоко: 200 мл
  • Яйця: 2 шт
  • Яблука: 100 г
  • Вершкове масло: 60 г
  • Розпушувач: 1 ч.л.
  • Кориця: 1 ч.л.
  • Цукор: 2 ст.л.
  • Сіль: 0.5 ч.л.

Крок 1.

Щоб панкейки вийшли ідеальні, всі продукти повинні бути кімнатної температури! Спершу треба просіяти борошно, і перемішати з розпушувачем, сіллю та 1 ст.л. цукру. В окремій посудині збити яйця та молоко.

Крок 2.

З'єднати суху і рідку суміші і ретельно перемішати. До тіста влити 50 мл розтопленого вершкового масла і ще раз переміщати.

Крок 3.

Розігріваємо сковороду і смажимо панкейки не дуже товстенькими і не дуже великими щоб добре пропеклись і було зручно їсти. Якщо тісто добре замішане, то на млинцях почнуть появлятись бульбашки, значить їх можна перевертати. Хорошу сковороду з антипригарним покриттям достатньо трохи змастити маслом тільки перед першим панкейком =)

Крок 4.

Яблука потрібно почистити, порізати на дольки середньої товщини.

Крок 5.

В невеличку кастрюльку вкидаємо 10 гр вершкового масла, порізані яблука, 1 ст.л. цукру та 1 ч.л. кориці і тушкуємо протягом 10 хвилин. І не забувайте помішувати;)

Крок 6.

Викладаємо яблука на панкейк і приступаємо до трапези!