Виспатись і гарно поснідати! Більшість з нас можуть себе цим потішити хіба-що на вихідних, особливо якщо Ви – особа жіночої статі…( Так, ми повинні нагодувати не тільки себе, а й всіх своїх домашніх ненажер, що займає часто не мало часу =( Тому хочу підказати один дуже класний і ситний рецепт=)
Панкейки – це американські млинці, щось між нашими млинцями і “блінчиками”, тільки не такі масні) Є різні рецепти панкейків, але я знайшла для себе дуже простий і універсальний, млинці виходять нейтральні за смаком, тому їх можна подавати як з варенням, так і з якимось салатом, що дуже зручно якщо у Вас вибагливі клієнти;) Сьогодні смакуємо солоненьке!
Інгредієнти:
- борошно - 250 гр
- молоко - 200 мл
- яйце - 2 шт.
- яблука - 100 гр
- масло вершкове - 50 мл+10 гр
- розпушувач - 1 ч.л.
- кориця - 1 ч.л.
- цукор - 1 ст.л.+1 ст.л.
- сіль - 1/2 ч.л.

Готуй так:
- Щоб панкейки вийшли ідеальні, всі продукти повинні бути кімнатної температури! Спершу треба просіяти борошно, і перемішати з розпушувачем, сіллю та 1 ст.л. цукру. В окремій посудині збити яйця та молоко.
- З’єднати суху і рідку суміші і ретельно перемішати. До тіста влити 50 мл розтопленого вершкового масла і ще раз переміщати.
- Розігріваємо сковороду і смажимо панкейки не дуже товстенькими і не дуже великими щоб добре пропеклись і було зручно їсти. Якщо тісто добре замішане, то на млинцях почнуть появлятись бульбашки, значить їх можна перевертати. Хорошу сковороду з антипригарним покриттям достатньо трохи змастити маслом тільки перед першим панкейком =)
- Яблука потрібно почистити, порізати на дольки середньої товщини.
- В невеличку кастрюльку вкидаємо 10 гр вершкового масла, порізані яблука, 1 ст.л. цукру та 1 ч.л. кориці і тушкуємо протягом 10 хвилин. І не забувайте помішувати;)
- Викладаємо яблука на панкейк і приступаємо до трапези!
Примітки:
З такої кількості тіста виходить 10 панкейків діаметром приблизно 12 см.

Панкейки з яблуками - не надто солодкий, але дуже смачний і ситний сніданок!
Всім смачного і не спаліть кухні!)))