9Інгредієнтів
10 хвПідготовка
100 хвПриготування
4 порціїВихід

На честь національного свята Ірландії сьогодні ми готуємо смачнезну печену свинину з медом і гірчицею і сподіваємось що Святий Патрік не перетворить нам її на рибу;)

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г
  • Мед: 1 ст.л.
  • Гірчиця французька: 1.5 ст.л.
  • Гвоздика: 6 шт
  • Кориця: 0.5 ч.л.
  • Бульйон: 150 мл
  • Сіль:
  • Чорний перець:
  • Пиво темне:

Крок 1.

Включаємо музичку від Dropkick Murphys. У цьому весь секрет приготування... чесно)))

Крок 2.

Беремо шматок свинини і робимо йому ніжний масаж. Тільки натирати треба не масажними маслами, а сіллю та перцем... за смаком, само-собою=)))

Крок 3.

У форму для запікання кладемо мед, гірчицю і гвоздику, заливаємо теплим бульйоном і ретельно перемішуємо, щоб мед повністю розчинився. Кладемо туди м'ясо і добре вимочуємо у маринаді. В кінці посипаємо корицею, накриваємо кришкою або фольгою і ставимо в розігріту до 180°С духовку десь на 1,5 год. І от тепер, нарешті, відкриваємо пляшку прохолодного темного пива і насолоджуємося життям=)

Крок 4.

Постарайтесь не перебрати пива і не забути про свиню в духовці... так як ми))) Бо за 20 хв до готовності треба зняти кришку, злити рідину і підняти температуру до 220°С щоб утворилась хрустка скоринка.