Сендвіч робочий.

Рецепт сендвічів з м'ясом і сиром


Закінчився ще один робочий тиждень! Такий довгий і короткий трудовий тиждень. Але для мене він пройшов не так монотонно як зазвичай. Цього тижня ми розбавили сіру буденність золотистою скоринкою. Всі люблять золотисту скоринку!)

Обід в офісі, це зазвичай якась каша, можливо супчик в банці, а може і бутерброди з чаєм. А якщо взяти звичайний бутерброд і прокачати його – день стане цікавішим!)


Вихід:скільки треба порцій
Підготовка: 5 хв
Приготування: 15 хв
Загальний час: 20 хв

Інгредієнти:

  • хліб тостовий
  • м'ясо улюблене
  • сир улюблений
  • зелень
Рецепт сендвічів з м'ясом і сиром

Інвентар:сендвічниця (бутербродниця).


Готуй так:

  1. Тостовий хліб продається у кожному магазині, тому з цим проблем не буде. Коштує він трохи дорожче звичайного. М’ясо також підійде будь-яке. Найкраще взяти приготовлене за улюбленим перевіреним рецептом. А от сир треба добре вибирати, тому що переважно тверді сорти сирів нагадують пластмасу, або погано плавляться, або просто, м’яко кажучи, не смачні. Тому краще брати дорогий плавлений сирок або сир-янтар. І нарешті зелень – підійде салат, рукола, шпинат, тощо. Ми ж просто взяли зелену цибулю.

  2. М’ясо ріжемо, або розриваємо руками не невеликі шматочки, так само і зелень. Сир краще порізати тоненькими пластинами (1-2 мм). Якщо готуєте, як і ми, для обіду в офіс, то це все краще робити ввечері, а зранку лише зібрати сендвіч і підсмажити.

  3. Коли усі приготування зроблені, зібрати супер-бутер можна за 5 сек. Навіть не знаю, що тут треба пояснювати. Беремо скибку хлібу, викладаємо м’ясо та зелень у будь-якій послідовності. Сир обов’язково зверху і прослідкувати щоб не виступав за краї скибки, бо витече і пригорить. А якщо використовуєте плавлений або янтар, то взагалі слід намащувати його лише в центрі. При підсмажуванні він сам прекрасно розтечеться і проникне між м’ясо і зелень.

    DSC_0013_mini

  4. Зібрані бутери ставимо в розігріту сендвічницю і присмажуємо до золотистої скоринки.


Примітки:

  • Для підсмажування ми використовували сендвічницю, але це можна зробити і на звичайній сковороді.

Рецепт сендвічів з м'ясом і сиром

Найкраще смакує, звичайно ж, свіжим, щойно приготовленим. Але ж ми готували це на обід в офіс, тому чекаємо поки вони вистигнуть і пакуємо в "ланч-бокс"=) Важливо пакувати їх саме оходженими і не закривати кришкою (не зав'язувати пекет). В холодильник теж краще не ставити. Все це потрібно, щоб зберегти хрустку скоринку... адже заради неї ми і готуємо сендвічі!))

Всім смачного і не спаліть офіс!)))