Тут дехто казав, що сендвіч, приготовлений на сковороді, не буде "таким ефектним". Тож спеціально для того, щоб це заперечити, ми пожертвували комфортом і зробили "дубль два"!
Нарізаємо м'ясо, сир та зелень.
На скибку хліба викладаємо всі інгредієнти (сир повинен бути зверху!) і накриваємо іншою скибкою хліба.
Кладемо сендвіч на добре розігріту велику сковороду з невеликою кількістю олії. Спочатку сендвіч кладеться так, щоб сир був знизу, смажиться до скоринки і перевертається. Притискається меншою сковорідкою або каструлею (прослідкуйте, щоб дно було добре вимите) і знову до скоринки.
В "ланч-бокси" пакуємо охолодженими, не закриваємо кришкою та не ставимо в холодильник. І прибуде з Вами хрустка скоринка дубль два!)