Тут дехто казав, що сендвіч, приготовлений на сковороді, не буде “таким ефектним”. Тож спеціально для того, щоб це заперечити, ми пожертвували комфортом і зробили “дубль два”!
Вихід:за бажанням
Підготовка:
5 хв
Приготування:
15 хв
Загальний час:
20 хв
Інгредієнти:
- хліб тостовий
- м'ясо улюблене
- сир улюблений
- зелень

Інвентар:
Готуй так:
- Нарізаємо м’ясо, сир та зелень.
- На скибку хліба викладаємо всі інгредієнти (сир повинен бути зверху!) і накриваємо іншою скибкою хліба.
- Кладемо сендвіч на добре розігріту велику сковороду з невеликою кількістю олії. Спочатку сендвіч кладеться так, щоб сир був знизу, смажиться до скоринки і перевертається. Притискається меншою сковорідкою або каструлею (прослідкуйте, щоб дно було добре вимите) і знову до скоринки.
- В “ланч-бокси” пакуємо охолодженими, не закриваємо кришкою та не ставимо в холодильник. І прибуде з Вами хрустка скоринка дубль два!)
Примітки:
Сендвічниця пришвидшить і полегшить приготування.

Не шукайте відмазок, шукайте можливості!
Всім смачного і не спаліть кухні!)))