5Інгредієнтів
5 хвПідготовка
15 хвПриготування
за бажаннямВихід

Тут дехто казав, що сендвіч, приготовлений на сковороді, не буде "таким ефектним". Тож спеціально для того, щоб це заперечити, ми пожертвували комфортом і зробили "дубль два"!

Інгредієнти

  • Хліб тостовий:
  • М'ясо:
  • Сир плавлений:
  • Зелень:
  • Оливкова олія:

Крок 1.

Нарізаємо м'ясо, сир та зелень.

Крок 2.

На скибку хліба викладаємо всі інгредієнти (сир повинен бути зверху!) і накриваємо іншою скибкою хліба.

Крок 3.

Кладемо сендвіч на добре розігріту велику сковороду з невеликою кількістю олії. Спочатку сендвіч кладеться так, щоб сир був знизу, смажиться до скоринки і перевертається. Притискається меншою сковорідкою або каструлею (прослідкуйте, щоб дно було добре вимите) і знову до скоринки.

Крок 4.

В "ланч-бокси" пакуємо охолодженими, не закриваємо кришкою та не ставимо в холодильник. І прибуде з Вами хрустка скоринка дубль два!)