Як приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах? Для початку потрібно знайти класний рецепт, і якщо Ви натрапили на цю сторінку, то Вас напевне можна привітати;) Ми підкажемо як зробити гарячий шоколад особливим, з перчинкою, так би мовити... і з віскі =)
Густий, запашний, гарячий, пощипує за язик і залишає присмак алкоголю... Впевнена, що цей напій зможе створити затишну атмосферу та надихне на цікаву розмову)
Рецепт гарячого шоколаду з червоним перцем та віскі коротенький і зовсім простий, головне постійно слідкувати щоб нічого не пригоріло XD
Ставимо грітися молоко на невеликому вогні, воно не має кипіти, але має бути достатньо теплим щоб розтопити шоколад! До молока додаємо ванілін та корицю, гарненького все розмішуємо щоб приправи розчинились в рідині, а не плавали грудочками - це доволі зручно робити вінчиком. Вкидаємо туди ж перчинки.
Шоколад повинен бути якісним щоб напій вийшов смачним та однорідним! Його треба подрібнити на тертці, поламати руками, або пройтись по упаковці молоточком для відбивання м'яса=) і занурити в тепле молоко. Залишаємо каструльку на мінімальному вогні та постійно розмішуємо рідину протягом 10 хв. За цей час шоколад повинен повністю розчинитися в молоці та добряче загуснути.
В самому кінці в посудину з гарячим шоколадом доливаємо віскі, перемішуємо та відразу розливаємо по чашках.