Шоколад 21+ ;)

Рецепт гарячого шоколаду з червоним перцем та віскі


Як приготувати гарячий шоколад в домашніх умовах? Для початку потрібно знайти класний рецепт, і якщо Ви натрапили на цю сторінку, то Вас напевне можна привітати;) Ми підкажемо як зробити гарячий шоколад особливим, з перчинкою, так би мовити… і з віскі =)

Густий, запашний, гарячий, пощипує за язик і залишає присмак алкоголю… Впевнена, що цей напій зможе створити затишну атмосферу та надихне на цікаву розмову)


Вихід:4 порції
Підготовка: 5 хв
Приготування: 10 хв
Загальний час: 15 хв

Інгредієнти:

  • чорний шоколад - 180 гр
  • молоко - 500 мл
  • віскі - 20 мл
  • пеперончіно - 4 шт
  • кориця - 0,5 ч.л.
  • ванілін - 1/8 ч.л.
Рецепт гарячого шоколаду з червоним перцем та віскі

Готуй так:

  1. Рецепт гарячого шоколаду з червоним перцем та віскі коротенький і зовсім простий, головне постійно слідкувати щоб нічого не пригоріло XD

  2. Ставимо грітися молоко на невеликому вогні, воно не має кипіти, але має бути достатньо теплим щоб розтопити шоколад! До молока додаємо ванілін та корицю, гарненького все розмішуємо щоб приправи розчинились в рідині, а не плавали грудочками. Вкидаємо туди ж перчинки.

    Гарячий шоколад з червоним перцем та віскі

  3. Шоколад повинен бути якісним щоб напій вийшов смачним та однорідним! Його треба подрібнити на тертці, поламати руками, або пройтись по упаковці молоточком для відбивання м’яса=) і занурити в тепле молоко. Залишаємо каструльку на мінімальному вогні та постійно розмішуємо рідину протягом 10 хв. За цей час шоколад повинен повністю розчинитися в молоці та добряче загуснути.

  4. В самому кінці в посудину з гарячим шоколадом доливаємо віскі, перемішуємо та відразу розливаємо по чашках.


Примітки:

  • З такими пропорціями гарячий шоколад виходить доволі густим. Для питного варіанту буде достатньо 100 гр шокодалу на 400 мл молока, інші інгредієнти можна залишити в тих самих кількостях.

  • Замість пеперончіно можна використати половинку перцю чилі без зерняток.

  • І нарешті про віскі!) Його сміливо можна замінити коньяком.

Рецепт гарячого шоколаду з червоним перцем та віскі

Гарячий шоколад виходить справді густим, насиченим, з ненав'язливими нотками прянощів, ніжний і гострий водночас...

Хочете розслабитися та гарно провести час? - приготуйте гарячий шоколад з червоним перцем та віскі!

Всім смачного і насолоджуйтеся поки не спалили кухні!)))