Для початку можна підготувати сир та яйце, щоб потім все швиденько зібрати до купи. Твердий сир тремо на крупній тертці. Яйце нам потрібне не ціле, тому відділяємо жовток від білка і трошки збиваємо його (жовток), можна просто виделкою.
Також потрібно відразу підготувати деко - застелити його пергаментом.
Тепер можна приступати до основного. Присипаємо стіл борошном, викладаємо на нього тісто і акуратно розкачуємо у формі прямокутника до товщини близько 2 мм. Змащуємо тісто жовтком, трохи підсолюємо (бо слоєне тісто прісне), посипаємо сумішшю італійських трав та сиром.
Ріжемо готове тісто на смужки шириною 1-1,5 см і викладаємо на деко. Готові вироби мають трохи підрости, тому залишаємо їх на годину в теплому місці.
Випікаються сирні палички протягом 15 хв при 200°С.