6Інгредієнтів
70 хвПідготовка
15 хвПриготування
4 порціїВихід

Інгредієнти

  • Тісто слоєне: 500 г
  • Сир твердий: 150 г
  • Яйця: 1 шт
  • Борошно: 1 ст.л.
  • Суміш італійських трав: 1 ч.л.
  • Сіль:

Крок 1.

Для початку можна підготувати сир та яйце, щоб потім все швиденько зібрати до купи. Твердий сир тремо на крупній тертці. Яйце нам потрібне не ціле, тому відділяємо жовток від білка і трошки збиваємо його (жовток), можна просто виделкою.

Крок 2.

Також потрібно відразу підготувати деко - застелити його пергаментом.

Крок 3.

Тепер можна приступати до основного. Присипаємо стіл борошном, викладаємо на нього тісто і акуратно розкачуємо у формі прямокутника до товщини близько 2 мм. Змащуємо тісто жовтком, трохи підсолюємо (бо слоєне тісто прісне), посипаємо сумішшю італійських трав та сиром.

Крок 4.

Ріжемо готове тісто на смужки шириною 1-1,5 см і викладаємо на деко. Готові вироби мають трохи підрости, тому залишаємо їх на годину в теплому місці.

Крок 5.

Випікаються сирні палички протягом 15 хв при 200°С.