Мексиканський фаст-фуд =)
Не лякайтеся останніми двома пунктами, їхню альтернативу ми вказали в примітках) і будьте уважними, не використовуйте 2 оцти або оцет і лимонний сік разом!
Кількість всіх продуктів буде залежати тільки від Вашого апетиту) але раджу не переборщити з начинкою, бо просто не зможете кусати свій тако =)
Почнемо з приготування курки, вона є ізюминкою страви. Ми взяли філе з половини грудинки, його вистачило на 3 тако. Промиємо та наріжемо філейку невеликими пластинками, товщиною близько 5 мм. Обжарюємо до золотистої скоринки на невеликій кількості олії, солимо, скроплюємо лимонним соком з 1/3 лимона (або 1,5 ст.л. винного чи яблучного оцту), 0,5 ч.л. соусу Tabasco і 2 ч.л. соусу Worcestershire, добре все переміщуємо і ще з хвильку залишаємо на сковороді.
Капусту насікти і трохи пом'яти, можна чуть підсолити. Помідор нарізати кубиками, сир натерти на крупній терці. Всі складові готові)
Перед початком збору тако треба на сухій сковороді розігріти тортильї, та змастити їх соусом. Ми трохи полінувались робити соус і купили "Мексиканський" і радимо не повторювати наших помилок, бо він виявився не дуже смачним.. =/
На половинку тортильї викласти курочку, посипати сиром, помідор, капуста і накрити другою половиною тортильї.