Тако з квасолею та грибами

Рецепт тако з квасолею та грибами


Рецепт трохи складніший ніж ніж в його попередника (тако з куркою), адже попередньо треба замочити і відварити квасолю, всі інші приготування зовсім прості=) І знову ж таки, кількості продуктів залежать тільки від Вашого апетиту, головне щоб все було більш-менш пропорційно.


Вихід:скільки треба порцій
Підготовка: 2 год
Приготування: 20 хв
Загальний час: 2 год 20 хв

Інгредієнти:

  • тортилья
  • квасоля
  • гриби (печериці)
  • цибуля
  • сир твердий
  • капуста
  • томатна паста
  • соус Tabasco
  • сіль
  • перець червоний
Рецепт тако з квасолею та грибами

Інвентар:шатківниця, тертка.


Готуй так:

  1. Для початку потрібно відварити квасолю. Часу на приготування може піти більше або менше ніж 2 години, це вже залежить від самої квасольки, тому пильнуйте.

  2. Чистимо та нарізаємо гриби та цибулю. Обжарюємо цибульку поки вона не розм’якне, підсипаємо до неї грибочки і жаримо поки з них трохи не випарується волога і вони підзолотяться. Можна додавати решту продуктів – відварену квасолю, томатну пасту, соус Tabasco (1-1,5 ч.л. на 4 тако), сіль та перець за смаком, даємо всьому добре прогрітися і перемішатися і начинка готова=) Якшо томатна паста дуже густа розбавте її трохи водою.

  3. Капусту насікти і пом’яти, можна трохи підсолити, сир натерти на крупній тертці.

  4. Тортильї, звичайно ж, треба розігріти на сухій сковороді, на 1 половинку викладаєте начинку, присипаєте тертим сиром, трохи капусти і накриваєте другою половинкою. Такого пузатого тако Вам ніде не запропонують, насолоджуйтесь!)))


Примітки:

  • Соус Tabasco можна замінити гострим перцем.

  • В ідеалі тако подається зі шматочком лайму і перед вживанням скроплюється його соком, але це вже дуже мажорно...)

  • На рахунок грибів... Ми взяли печериці, але їх майже не було чути в кінці, бо смак томатів і перцю їх перебив, думаю білі мали би бути більше в тему, поділіться враженнями як спробуєте)

Рецепт тако з квасолею та грибами

Супер гостро і ситно! І чим гостріше - тим краще, адже мексиканська кухня і має бути з перчиком;)

Всім смачного і не спаліть кухні!)))