Рецепт трохи складніший ніж в його попередника (тако з куркою), адже попередньо треба замочити та відварити квасолю, всі інші приготування зовсім прості=) І знову ж таки, кількості продуктів залежать тільки від Вашого апетиту, головне щоб все було більш-менш пропорційно.
Для початку потрібно відварити квасолю. Часу на приготування може піти більше або менше ніж 2 години, це вже залежить від самої квасольки, тому пильнуйте.
Чистимо та нарізаємо гриби та цибулю. Обжарюємо цибульку поки вона не розм'якне, підсипаємо до неї грибочки і жаримо поки з них трохи не випарується волога і вони підзолотяться. Можна додавати решту продуктів - відварену квасолю, томатну пасту, соус Tabasco (1-1,5 ч.л. на 4 тако), сіль та перець за смаком, даємо всьому добре прогрітися і перемішатися і начинка готова=) Якшо томатна паста дуже густа розбавте її трохи водою.
Капусту насікти і пом'яти, можна трохи підсолити, сир натерти на крупній тертці.
Тортильї, звичайно ж, треба розігріти на сухій сковороді, на 1 половинку викладаєте начинку, присипаєте тертим сиром, трохи капусти і накриваєте другою половинкою. Такого пузатого тако Вам ніде не запропонують, насолоджуйтесь!)))