Для того щоб піца була смачною не обов'язково викладати на корж все що є у Вашому холодильнику, страви з мінімальним набором продуктів можуть бути не менш смачними і ця піца є черговим доказом того, що все геніальне просте=)
Неймовірна краса цього рецепту в тому, що майже всю начинку для нашої піци зараз можна назбирати на городі, докупити доведеться хіба-що сир, а корж готується практично з нічого і це "нічого" точно знайдеться на Вашій кухні!)))
З самого початку, звичайно ж, треба приготувати тісто... 20 гр сухих дріжджів розчинити в склянці теплої води і залишити на 10 хв. Додати соняшникову олію, 2 склянки борошна, вимісити тісто і залишити на 30 хв в теплому місці, накривши рушником.
За цей час можна приготувати соус... Чистимо та дрібно нарізаємо часник і обжарюємо його на оливковій олії. Коли часник підзолотився вливаємо на сковороду вершки. Верши мають згуснути приблизно в 3 рази, але не доводьте їх до кипіння! Солимо та перчимо соус за смаком в самому кінці.
Особливих приготувань для начинки нема, треба лише нарізати цибулю та зелень і покришити сир...
Коли тісто настоялося і підросло в об'ємі, ще раз його вимішуємо, при потребі підсипаючи трохи борошна, ділимо на 4 частини і розкачуємо на коржі товщиною 2-3 мм, викладаємо на змазане олією деко, змащуємо корж соусом і відправляємо в розігріту до 200°С духовку на 5 хв. Викладаємо цибулю, 3/4 нарізаної зелені, сир, посипаємо орегано і допікаємо протягом ще 5 хвилин. Перед подачею посипаємо рештою нарізаної зелені =)