Рецепти других страв

Волошка • 12.08.2016

Дедалі частіше хочеться якихось смачненьких овочів, запіканок, салатів… Звичайно, вареники та пельмені не зникли зовсім із нашого раціону, але все рідше з’являються на столі. Напевне старіємо)

Є страви, не підвладні віку та часу, рецепти яких передаються із покоління в покоління, в моїй сім’ї це рецепт гарніру зі спаржевої квасолі в панірувальних сухарях! Смакуйте до м’яса, риби, птиці чи просто так…

Читати далі ...
Волошка • 14.07.2016

Думаю, кожен із нас хоче, щоб страва в його тарілці була не тільки апетитною та смачною, але й приносила естетичне задоволення… оригінальна подача – один із способів створити гарний настрій)

Сьогодні ми не тільки милувалися квітами за вікнами, а й запікали такий рідкісний в наших краях цвіт цибулі=) З печеної цибулі виходить чудовий гарнір до м’яса, риби, овочів гриль і всяких інших штук!

Читати далі ...
Волошка • 05.07.2016

Хто не любить кабачки – той не куштував кабачкової запіканки з зеленим горошком та сиром=) Ця страва дуже смачна та проста в приготуванні, а влітку ще й надзвичайно доступна, оскільки основні інгредієнти можна назбирати на власній грядці)

Взагалі, кабачок – дуже прикольний продукт, його неодмінно використовують при здоровому або дієтичному харчуванні, оскільки цей овоч містить мало калорій. Окрім цього, кабачок корисний для Вашого гаманця;) Не прогавте рецепт овочевої запіканки з кабачка та зеленого горошку, більше кабачка в меню – більше щастя!)

Читати далі ...
Волошка • 09.06.2016

Пасту-салат запросто можна класифікувати як другу страву… з’їсти також як другу страву) але від цього він не перестане бути салатом =)

Салат з макаронами та моцареллою в принципі не можуте бути не смачними, а броколі… зелене та корисне) Коротше, дуже прикольна штука виходить!))

Читати далі ...
Волошка • 22.05.2016

В рецепті фаршированого курячого філе прекрасне все – смачнезні інгредієнти, простота та швидкість приготування, а головне – завжди неперевершений результат!

Моцарелла та бекон додають курятині соковитості, а спеції – настрою та аромату усій страві. Одне запечене куряче філе з сиром та кілька шматочків свіжих овочів чи порція легкого салату здатні вдовольнити апетит навіть великого чоловіка, а от круп’яні чи картопляні гарніри можуть виявитися зайвими.

Читати далі ...
Волошка • 26.04.2016

Як показує досвід, питання “чогось новенького” в щоденному меню є актуальним для всіх. З часом приїдаються і перестають приносити задоволення навіть улюблені страви =( Щоб уникнути таких неприємностей пропонуємо Вам оригінальний і простий спосіб приготування запеченої курки. Курка з апельсинами – це досить швидкий і доступний варіант для сімейної трапези, а також незвична та недорога страва для святкового столу.

Читати далі ...
Волошка • 13.04.2016

Рецепт спагеті з вином однозначно буде чудовим вибором для особливої вечері… особливо романтичної, особливо приємної та особливо смачної! Паста чудово поєднується не тільки з вином у бокалі, іноді варто долити трохи червоного вина й у каструльку=)

Читати далі ...
Волошка • 17.03.2016

В один прекрасний день натрапили ми на рецепт палтуса з грибами у вершковому соусі! Ця страва відноситься до ірландської кухні, що відома своєю простотою та буденністю, але аж ніяк не поганим смаком)

Взагалі, палтусом називають аж 4 види морської риби. Не знаю який саме куштували ми, але було надзвичайно смачно! Філе палтуса дуже ніжне і досить жирне, тому не варто використовувати багато масла при його приготуванні. Думаю, не зайвим буде нагадати, що морська риба ще й дуже корисна і не кістлява =)

Читати далі ...
Волошка • 05.03.2016

Виспатись і гарно поснідати! Більшість з нас можуть себе цим потішити хіба-що на вихідних, особливо якщо Ви – особа жіночої статі…( Так, ми повинні нагодувати не тільки себе, а й всіх своїх домашніх ненажер, що займає часто не мало часу =( Тому хочу підказати один дуже класний і ситний рецепт=)

Панкейки – це американські млинці, щось між нашими млинцями і “блінчиками”, тільки не такі масні) Є різні рецепти панкейків, але я знайшла для себе дуже простий і універсальний, млинці виходять нейтральні за смаком, тому їх можна подавати як з варенням, так і з якимось салатом, що дуже зручно якщо у Вас вибагливі клієнти;) Сьогодні смакуємо солоненьке!

Читати далі ...
Волошка • 21.10.2015

Класно готувати щось з улюблених продуктів, бо просто не може вийти несмачно! Саме так ми і зробили цього разу) Думаю, не зайвим буде нагадати який ми робили ідеальний бургер, бо цей не далеко втік) Цей рецепт бургера з сирним соусом ми придумували самі і дуже сподівались, що нічого не буде зайвим…

Найбільший секрет смачної страви, як завжди, – якісні продукти, тому не поскупіться на хороше м’ясце без прожилок і сала, запашний сир і, звичайно ж, булкиии… =) І не забувайте, рецепт-рецептом, але в страву треба вкладати душу!!!

Читати далі ...
1 2 3

Другі страви подаються для тих, хто так і не наївся салатом та супом =)

На Burn your kitchen Ви зможете знайти безліч рецептів по приготуванню риби та морепродуктів, свини, яловичини, птиці, а також овочевих, круп’яних та макаронних гарнірів. Всі страви неповторні, кожна має якусь “ізюминку”, тому радимо неодмінно спробувати все)

Рецепти других страв бувають різної складності та практично завжди передбачають термічну обробку продуктів: відварювання, тушкування, прожарку аба запікання. Основні страви та гарніри є набагато ситнішими ніж інші типи став, тому допоможуть на довго втамувати голод, а заразом додадуть сил і хорошого настрою) До того ж, страви з м’яса багаті на білки, жири та амінокислоти, страви з риби знижують рівень холостерину та сприяють роботі кишечника, страви з овочів покращують роботу травного тракту і багаті на вітаміни, тому варто включати в раціон різноманітні продукти і комбінувати їх!

Пам’ятайте, з будь-якого, навіть найзвичнішого і найдешевшого продукту, можна приготувати щось надзвичайно смачне та вишукане!