Рецепти других страв

Волошка • 23.03.2015

Мексиканський фаст-фуд =)

Читати далі ...
Волошка • 22.03.2015

Сьогодні готуємо мексиканську національну страву – тортильї =)

Великий плюс цих паляничок в дуже широкому застосуванні, вони є основою для багатьох страв мексиканської кухні (тако, буріто, енчілада, кесадилью), а також використовуються замість хліба, а подекуди і столових приборів=)

Як виявилося, моя бабуся теж колись готувала тортильї, ніжно називаючи їх “палєнками”, цікаво, чи знала вона про їхнє походження?.. =)

Читати далі ...
ЖеКа • 17.03.2015

Цей традиційний ірландський гарнір може стати хорошою альтернативою звичайному пюре на наших святкових столах=)

Назва може здатися трохи лячною, але продукти потрібні абсолютно звичні:)

Читати далі ...

На честь національного свята Ірландії сьогодні ми готуємо смачнезну печену свинину з медом і гірчицею і сподіваємось що Святий Патрік не перетворить нам її на рибу;)

Читати далі ...
ЖеКа • 13.03.2015

Рибний день, йопти!!! Тому я готував стейк. Так, з риби. Ні, не з лосося…

Ми вибирали велику морську рибу, щоб було не дуже дорого і без кісток. Купили заморожені стейки зубатки. Ніколи не чули? Я тож=)) Це доволі велика рибина і деякі її стейки розміром більші за тарілку))) А також я вичитав що її м’ясо дуже ніжне і треба знати як його готувати, щоб воно не перетворилося в кашу. Тому ми його запікали. Це найкращий варіант, якщо під руками немає гриля.

Читати далі ...
Волошка • 10.03.2015

Найбільше напевне здивує те, що складових в ньому досить мало, і саме тому всі вони повинні бути не менш ідеальними!

Читати далі ...
ЖеКа • 09.03.2015

На що можна потратити цілий день?.. На м’ясо! =) Думаю, рецепт тушкованої свинини з лимоном підходить для цього якнайкраще!) Це щось особливе, не просто смачне, а дещо “вау!”=)))

Свіже м’ясо – основна запорука смачної страви! Тому, добре було б знати, що свинка ще вчора бігала, а сьогодні буде приймати банні процедури на Вашій кухні=)

Читати далі ...
ЖеКа • 05.03.2015

До цього ми ніколи не пробували млинці з кореня селери та моркви, просто в один прекрасний день захотілось трохи прокачати деруни і тут панєслась…

Найперше що ми вирішили – викинути з рецепту картоплю =) Потім спали на думку деруни з моркви і якоїсь невідомої штуки, яку побачили на ринку, але до цього ніколи не пробували… Як Ви вже, мабуть, здогадалися, це ми про корінь селери)

Трохи поексперементувавши з пропорціями ми дійшли висновку, що такі млинці – це до біса смачно і досить дешево! Окрім того, ще й почали вживати новий корисний продукт. Така вона – фантазія, ніколи не знаєш чого очікувати =)

Читати далі ...
1 2 3

Другі страви подаються для тих, хто так і не наївся салатом та супом =)

На Burn your kitchen Ви зможете знайти безліч рецептів по приготуванню риби та морепродуктів, свини, яловичини, птиці, а також овочевих, круп’яних та макаронних гарнірів. Всі страви неповторні, кожна має якусь “ізюминку”, тому радимо неодмінно спробувати все)

Рецепти других страв бувають різної складності та практично завжди передбачають термічну обробку продуктів: відварювання, тушкування, прожарку аба запікання. Основні страви та гарніри є набагато ситнішими ніж інші типи став, тому допоможуть на довго втамувати голод, а заразом додадуть сил і хорошого настрою) До того ж, страви з м’яса багаті на білки, жири та амінокислоти, страви з риби знижують рівень холостерину та сприяють роботі кишечника, страви з овочів покращують роботу травного тракту і багаті на вітаміни, тому варто включати в раціон різноманітні продукти і комбінувати їх!

Пам’ятайте, з будь-якого, навіть найзвичнішого і найдешевшого продукту, можна приготувати щось надзвичайно смачне та вишукане!