Рецепти салатів

Волошка • 09.06.2016

Пасту-салат запросто можна класифікувати як другу страву… з’їсти також як другу страву) але від цього він не перестане бути салатом =)

Салат з макаронами та моцареллою в принципі не можуте бути не смачними, а броколі… зелене та корисне) Коротше, дуже прикольна штука виходить!))

Читати далі ...
Волошка • 19.05.2016

Так легко спіймати хвилю натхнення коли в холодильнику лежить смачненький сирок) Саме з нього почався цей салат, і саме ним він закінчиться!

Ми не так часто їмо салат з моцареллою, тому хотілося спробувати якусь цікаву заправку. Поєднання гірчиці, меду та лимонного соку цілком нас влаштувало =) Може цей рецепт салату з куркою та моцареллою й не вирізняється оригінальністю набору основних продуктів, але зовсім інакше сприймається на смак саме завдяки таким дрібничкам як спеції та соус!

Читати далі ...
Волошка • 14.10.2015

Організм потребує свіжих продуктів, вимагає вітамінчиків і не варто йому заперечувати! Салат із тунцем і яйцями легкий не тільки для шлунку, але й загалом в приготуванні і чудово смакує о будь-якій порі дня, навіть після шостої =Р

Читати далі ...
Волошка • 10.10.2015

Всім любителям морепродуктів присвячується… рецепт салату з креветками, грибами та консервованими овочами!

На жаль, з теперішніми цінами не часто можна побалувати себе морською рибою чи морепродуктами… Але життя одне і хочеться прожити його смачно!) Сьогодні ми смакуємо креветками в салаті…

Читати далі ...
ЖеКа • 07.07.2015

Ми любимо “японську” кухню, одна з причин – ЯпонаХата та їхній гарячий салат з рисової локшини та курки . Уже неодноразово ми готували різноманітні суші, гарячі роли та інші страви країни, де сходить сонце (хоча насправді більшість популярних у нас страв не відносяться до автентичної японською кухні), але салат готували вперше.

Рецептом салату з рисової локшини та курки, ясне діло, у ресторані з нами не поділились. Але то не проблема, ми ж любимо експериментувати!)

Читати далі ...
Волошка • 21.05.2015

Вчора нам прийшла на думку цікава ідея – приготувати салат із кульбаби! Саме тому я лазила сьогодні під балконами в пошуках поживи, поки молоді листочки ще можна знайти =)) Куди не глянь – одна кульбаба!

Пам’ятаю як колись ще маленькою збирала з мамою квіточки кульбаби та мати-й-мачухи, але до цього часу не знала що листочки також є дуже корисними та використовуються в різних стравах (салати, супи, пюре)… Як виявилося в цій рослині можна їсти все!

Читати далі ...
Волошка • 19.05.2015

В не сезон соковитих овочів на думку спадають лише стандартні олів’єхи, шуби та вінегрети, але це все зовсім не цікаво та вже давно всім проїлося… І тут мені на очі потрапив він, рецепт салату з селери, грибів і рису, якого я ще не куштувала, але відразу захотіла спробувати)

Якщо чесно, то цю страву я б назвала скоріше салатом-кашею =) але чого тільки не придумає сучасна кулінарія?)

Читати далі ...

Салат – це просто універсальна страва! Він може бути холодним або гарячим, овочевим або м’ясним, його подають як закуску до гарніру або як самостійну страву… Рецепти салатів можуть залежати від погоди, пори року, настрою і вподобань людини, або просто від того, які продукти є у Вашому холодильнику) Завжди можна поекспериментувати з інгредієнтами та пофантазувати над подачею цього популярного типу страви, не важливо чи то салат до святкового столу чи для щоденного приготування… Заміна всьго лиш одного продукту в рецепті салату або його заправки – це створення абсолютно нового смаку!

Овочеві салати сприяють покращенню апетиту, перетравленню іншої їжі та засвоєнню жирів, білків і вуглеводів нашим організмом. Вони легкі та поживні, дозволені при дієтичному харчуванні та популярні серед вегетеріанців. М’ясні салати є дуже ситними і користуються великою популярністю серед чоловіків=)! Для приготування підійде свинина, телятина, м’ясо птиці та субпродукти як відварені, так і запечені чи підкопчені. І не забувайте про рецепти салатів фруктових – найсолодше поєднання свіжих фруктів та ягід з морозивом, шоколадом, вершками чи улюбленим кремом…