8Інгредієнтів
5 хвПідготовка
30 хвПриготування
2 порціїВихід

В рецепті фаршированого курячого філе прекрасне все - смачнезні інгредієнти, простота та швидкість приготування, а головне - завжди неперевершений результат!

Моцарелла та бекон додають курятині соковитості, а спеції - настрою та аромату усій страві. Одне запечене куряче філе з сиром та кілька шматочків свіжих овочів чи порція легкого салату здатні вдовольнити апетит навіть великого чоловіка, а от круп'яні чи картопляні гарніри можуть виявитися зайвими.

Інгредієнти

  • Філе куряче: 2 шт
  • Бекон: 6 смужки
  • Моцарелла: 200 г
  • Чебрець: 0.5 ст.л.
  • Розмарин: 0.5 ст.л.
  • Оливкова олія:
  • Сіль:
  • Чорний перець:

Крок 1.

Підготовчих робіт дуже мало і Ви легко можете справитися за кілька хвилин, тому можна відразу вмикати духовку - на 200°С.

Крок 2.

Курятину потрібно помити, обрізати зайвий жир та зробити поздовжній надріз з однієї сторони, таку-собі "кишеньку") Бажано зробити розріз якомога глибшим, але не прорізати філе наскрізь. Солимо та перчимо м'ясо за смаком.

Крок 3.

Моцареллу можна порізати смужками, пластинками, або просто порвати руками на довільні не дуже великі шматочки. Чим більше сиру Ви зможете втиснути в надрізану філейку, тим апетитнішою та смачнішою вона буде в кінцевому результаті.

Крок 4.

Фаршируємо курятину моцареллою та обмотуємо беконом так, щоб сир під час запікання не витікав назовні. Для закріплення бекону прекрасно підійдуть звичайні зубочистки. Змащуємо деко олією та викладаємо на нього наші "хенд-мейди" - фаршировані курячі грудки, посипаємо їх чебрецем та розмарином і скроплюємо ще кількома краплями оливкової олії. Запікаємо протягом 30-35 хв до утворення рум'яної скоринки=)