М'ясо, не залежно від способу приготування, добре поєднується з іншими продуктами і має чудовий смак навіть з найменшою кількістю приправ. Страви з м'яса завжди ситні та поживні, допоможуть на довго втамувати готод та добре почуватися.
Є неймовірна кількість варіантів використання м'яса та м'ясопродуктів як для щоденного, так і для святкового меню, але ми пропонуємо тільки перевірені на власній кухні рецепти з м'яса. Не менш розповсюдженим є використання в кулінарії печінки, нирок, серця та язика, переважно для приготування салатів, підлив, паштетів чи закусок. Думаю, ніхто не проти поласувати й шинкою та ковбасками, що також відносяться до м'ясопродуктів. На Burn your kitchen Ви зможете знайти м'ясні страви різної складності та тривалості приготування, і без сумніву не пошкодуєте про всій вибір!
Варто зазначити, що окрім незаперечно чудових смакових якостей, м'ясо є основним джерелом тваринного білка, а також незамінних амінокислот, заліза та вітамінів, які не можна отримати з інших продуктів. Тож давайте частіше влаштовувати BBQ=)