Овочі та гриби - це сезонні продукти, але наш організм потребує їх протягом усього року. Саме тому літньо-осінній період збору врожаю - час заготівель консервацій та сушіння, щоб збагатити свій зимовий раціон.

Страви з овочів поживні, лекго засвоюються та покращують травлення, до того ж, досить швидко і просто готуються. Багато овочів можна вживати сирими, у вигляді нарізки чи салатів. Але деякі овочі потребують приготування, їх використовують в супах та запіканках, тушкують або обсмажують. Овочі дуже відрізняються за вмістом вітамінів та мінеральних речовин, тому варто їх комбінувати, не за забуваючи й про інші корисні продукти. Страви з овочів - це завжди смачно й корисно.

Гриби по кількості білку іноді навіть перевершують м'ясо і точно не гірші на смак! Гриби, як і овочі, містять багато вуглеводів, а по складу мінералів прирівнюються до фруктів. Страви з грибів стануть прикрасою будь-якого столу! Такщо не полінуйтеся вийти на "тихе полювання" якщо не до лісу, то хоча б в магазин, бо гриби - це таки ласа здобич=)