Страви з тіста - непоганий варіант урізноманітнити меню, якщо не боїтеся зіпсувати фігуру=)

Тісто використовується для приготування хлібобулочних та кондитерських виробів, а також як основа для других страв та закусок. В поєднанні з іншими м'ясними чи сирними продуктами, фруктами, овочами та грибами тісто може відварюватися, обсмажуватися чи випікатися. Кожен вид тіста (дріжджове, листове, пісочне та інші) має власний рецепт приготування, а також властивості та смак і відрізняється за переліком інгредієнтів. Тісто може бути різної густини, але завжди має бути однорідним! До цієї роботи можна залучити помічника - чоловіка, міксера чи кухонного комбайна)

Молодим господиням вироби з тіста інколи вдаються не з першого разу, та не засмучуйтесь! Накопичуйте досвід і набивайте руку) Млинці, вареники, домашній хліб чи навіть лазанья... Нехай деякі страви з тіста немає можливості готувати часто, але це не означає, що не слід їх готувати взагалі! Тож як тільки матимете вільний час, гарний настрій та натхнення - замішуйте тісто!